MotoNews.pl

Dźwignia sprzęgła?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Koledzy pomóżcie!!! Wczoraj zerwała mi się linka od sprzęgła poszedłem i kupiłem nową. Podczas wyjmowania starej odkręcałem śrubę kontrująca na lince przy dźwigni sprzęgła i ta właśnie dźwignia dosłownie opada. Wstawia ją na swoje miejsce zaciagam nową linkę i sprzęgło działa tylko ta dźwignia ma tendencje do opadania a co za tym idzie nie moźna używać sprzęgła. W miejscu w którym wychodzi dźwignia z obudowy skrzyni no i sprzęgła jest guma niestety popękana ale mniejsza z tym. Panowie pomóżcie co to może być?

Pozdrawiam

Czesc!
Wlasnie patrze w ksiazke na budowe sprzegla i nic mi nie przychodzi do glowy-dzisiaj juz pozno,ale jutro pod wieczor wstawie skan tego ryzunku, moze cos wydedukujesz. Nie za bardzo tez rozumiem jak widelki wyciskowe opadaja??

Pozdrawiam i do jutra

Mariusz

Czesc!
Wlasnie patrze w ksiazke z rozrysowanym sprzeglem i nic mi nie przychodzi do glowy. Dzisiaj juz troche pozno,ale jutro pod wieczor ysle Tobie skan tego rysunku-moze cos wymyslisz!
Pozdrawiam i do jutra

Mariusz

Kurza twarz chyba jestem zdolny niesłychanie!!?? ZROBIŁEM!!! Działa lepiej niż działało. Nie będę się rozpisywał co i jak bo zbyt dużo miejsca ale jakby ktoś potrzebował pomocy w tym temacie polecam się

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc!
----------------------------------
LOB it's The Best in the world!!!!!!!
Have a GOOD TIME!!!!!!!

Ale w Ustce grzeje można zwariować

Witam!
U mnie z kolei ta dźwignia okropnie drży jak silnik pracuje - lata po całym okienku w skrzyni Co to może być?