KJS 12 CZERWCA 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 12 czerwca KJS.
Impreza jest przeznaczona dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej.
Na trasie zlokalizowano 9 prób sportowych o łącznej długości ok. 8,6 km .
Ps-1 Centrum Witek (3x), PS-2 Lotnisko w Czyżynach (2x),
PS-3 Zajezdnia przy Stella -Sawickiego (2x), część prób będzie miała charakter mini OS-ów.
Zapisy będą przyjmowane od 01.06 do 10.06.2005 do godz. 16:00 w siedzibie Automobilklubu Krakowskiego oraz droga elektroniczna
e-mail biuro@automobilklub.krakow.pl
a w dniu 11.06.2005 e-mail talaga@zlotnik.krakow.pl
Na mecie rajdu czekają na uczestników nagrody oraz posiłek.
Bieżące informacje na stronie www.automobilklub.krakow.pl

Serdecznie zapraszam
Dyrektor KJS

Wojciech Talaga

Startuję na 90 %

mam pytanie a o ktorej poczatek zawodow

Widzę, że klub będzie miał mocną reprezentację

no to życzę udanego debiutu w "amatorkach"

ps. zaktualizuj w końcu swoją stronę

Cytat:
2005-06-03 10:54:32, Meehow_K pisze:
Widzę, że klub będzie miał mocną reprezentację

będzie będzie

kto sie zapisał niech sie przyzna

Przyznaję się

ktoś jeszcze w klasie 1

ja

Powodzenia jutro na oesach

no i koniec. do 4 próby prowadziliśmy w klasie, ale przed 5 próbą odpadł nam rozrusznik, poszły iskry, zagotował się akumulator i już dalej nie pojechaliśmy - coś siadło z elektryką.

ale jak na 1. start kierowcy i 1. start pilota w roli pilota to było chyba nieźle.

Cytat:
2005-06-12 16:01:57, schwepes pisze:
no i koniec. do 4 próby prowadziliśmy w klasie, ale przed 5 próbą odpadł nam rozrusznik, poszły iskry, zagotował się akumulator i już dalej nie pojechaliśmy - coś siadło z elektryką. ale jak na 1. start kierowcy i 1. start pilota w roli pilota to było chyba nieźle.

było miodnie , na następny raz postaram sie aby nie było awarii , ale ciężkie do przewidzenia to było , rozrusznik całkowicie odleciał od skrzyni , do tego wszystkiego po 2 próbie okazało sie że pękło mocowanie bredy , powiem krótko było zajebiście

Nie wie ktoś może gdzie są lub będą jakieś zdjęcia/filmy z kjsu?

Ja ma pol godziny nagrane z rajdu jak sklece cos ciekawiego do udostepnie.Moze mnie widzieliscie bylem na lotnisku w miejscu gdzie byla usypana gorka z ziemi .

Jeśli jest możliwość przesłania nagrania jednej załogi to bardzo proszę Biały maluch nr 26 Z góry dzięki !

Cytat:
2005-06-14 06:27:59, Meehow_K pisze:
Jeśli jest możliwość przesłania nagrania jednej załogi to bardzo proszę Biały maluch nr 26 Z góry dzięki !

Byś się chociaż na forum pochwalił, że wygrałeś.

Meehow: gratuluje przyjedz do Tarnowa na KJS w najblizsza niedziele to sie zmierzymy ja mam silnik serie a Ty chyba tez nie masz za bardzo dlubany wiec walka bedzie w miare rowna

Cytat:
2005-06-14 14:55:01, krzychoo pisze:
Byś się chociaż na forum pochwalił, że wygrałeś.

No tak... udało nam się wygrać klasę
Niestety po trzeciej próbie urwał się gwint w głowicy i zgubiliśmy kolanko i jedną rurę od wydechu i nie zdążę naprawić tego do niedzieli dlatego Tarnów odpada Mam nadzieję Speed, że pościgamy się na następnym KJSie w Tarnowie

[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-06-14 23:09:35 ]

[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-06-14 23:10:13 ]

no michał moje gratulacje oby tak dalej