Mv6+?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio ktos mi powiedzial ze sa omegi mv6 i mv6+, czy pomiedzy nimi sa jakies istotne roznice?

pzdr

Cytat:
mv6+

nigdy nie słyszalem o czymś takim, chętnie się czegoś dowiem...

Są specjalne wersje z Niemiec. MV6+przystanek.

"+" oznacza ze "ciagle dokladasz"

mv6 "+" nie słyszałem, natomiast jest na pewno 2.5V6 plus - nawet w klubie jest

MV6+... druga MV6 w częściach

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2006-08-03 19:32:17 ]

Moze ten ktos nie doczytal do konca ogloszenia, a chodzilo o MV6+GAZ

A co wogole znaczy MV6? Nie mozna bylo tego silnika nazwac poprostu V6? Czy w literce M jest zawarta jakas magia?

Pozdrawiam

Cytat:
2006-08-07 16:44:43, katan pisze:
A co wogole znaczy MV6? Nie mozna bylo tego silnika nazwac poprostu V6? Czy w literce M jest zawarta jakas magia? Pozdrawiam

MV6 nie jest nazwą silnika, ale wersją Omegi. Każda MV6 ma 3 litry pod maską, ale nie każda 3-litrówka to MV6. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to poszukaj w archiwum lub poczytaj tutaj.

Moja autorska interpretacja nazwy MV6 to Mocarny Vypierdalacz, ale prawdopodobnie rozmijam się z oryginalnym rozwinięciem tego skrótu

Cytat:
2006-08-07 16:59:57, Immo pisze:
MV6 nie jest nazwą silnika, ale wersją Omegi. Każda MV6 ma 3 litry pod maską, ale nie każda 3-litrówka to MV6. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to poszukaj w archiwum lub poczytaj tutaj. Moja autorska interpretacja nazwy MV6 to Mocarny Vypierdalacz, ale prawdopodobnie rozmijam się z oryginalnym rozwinięciem tego skrótu

A nie przypadkiem Modiernizowannyj Vał Szest

Hehhee, a moze M jak "M połer"

Ogólnie to chodzi o to, ze mowisz innym ze masz fajniejsze auto z tego powodu, ale jak cie ktos zapyta dlaczego, to nie bedziesz umial odpowiedziec