Nieśmiała propozycja...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam klubowiczów!!!

W związku z zaistniałym niedawno faktem odpadnięcia fragmentów lakieru z drzwi mojego bolidu, powstałym podczas usuwania numerów startowych kręciołka w Szczurowej, chciałbym poddać publicznemu osądowi pomysł zaprojektowania, wykonania i oznakowania klubowych bolidów stosownymi naklejkami, które to naklejki pomogłyby mi ukryć uszkodzenia powłoki lakierniczej mojego pojazdu oraz wzmocnić poczucie przynależności do tak świetnego grona.

Dziękuję za uwagę.
To pisałem ja, Kant, "kierofca rajdowy" czwartej kategorii

Nareszcie się Kanciku odezwałeś, myślałem że interesuje Cię tylko Szczurowa eheheh . Naklejeczki już będą niedługo tylko czekam aż mi Septembeer w końcu skończy logo w Corelu

Witam kantaNo co do tych naklejek to fajnie by to wygladało na calej dlugosci auta, nazwa klubu

hmm wsumie mam ten sam problem co Kant, i przydałoby się ją czymś zakleić, najlepiej pasowała by nalkejka klubowa!!! Konrad mi taka obiecał, trzymam Cię za słowo

No to wyjdzie ze niedlugo kazdy bedzie miał duzzzzzaaaaaa naklejke Rally krakówi chyba dobrze Tylko zeby te naklejki niemusiały zasłaniac blizn w samochodzie

Najlepij zrobic naklejki takie duze na drzwi , białe na nr. startowy, a u góry logo rallykrakow