Sprzedam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ESPERO 97R 1.5 133.000km CENA 9.500ZŁ KUPIONY W KRAJU SPOILERY Z HOMOLOGACJA TEL 507-580-175 Opusciłem 500zł na tył bo nie kazdemu się podobał wiec czekam na propozycje

Cytat:
2005-09-28 12:58:24, Brad pisze:

A cioto? Dopalacz?

AUTO DESTRUKCJA w ciągu kolejnych 15 s.

A cioto? Dopalacz?

A wiedziałem ze takie pytanie padnie NIE! To jest włacznik Przedniego i srodkowego neonu a drugi podswietlenie spryskiwaczy

No tak - można się było domyślić - w tak super wypasionej furze....

A ten nełon to ta lampka kierunkowskazów od Nyski z 1960r.?

Cytat:
2005-09-28 13:55:52, piotr_ek pisze:
A ten nełon to ta lampka kierunkowskazów od Nyski z 1960r.?

to jest dioda......

wypasione to espero qrde.... podświetlane spryskiwacze ma

Pewnie z dysz wogóle nic nie leci, zawieszenie pewnie trzęsie i jest na maxa rozjechane,ale ważne,że jest podświetlane

Przestancie dajcie chlopakowi w spokoju okchnac auto. A ja mam pytanko gdzie kupiles te listwy progowe? znapisem espero? podobaja mi sie

Cytat:
2005-09-28 21:16:24, Bartek1112 pisze:
Przestancie dajcie chlopakowi w spokoju okchnac auto.

No spoko. A tak na poważnie to myśle, że przyzwoitą cenę dałeś . A czy mogłbyś dać jeszcze fotki tego tyłu, bo nie wiem czy mi się on podoba czy nie, bo go jeszcze nie widzialem ?

Z powodu potrzeby gotówki zdecydowałem się na obnizke do 9.000zł!!! biorac pod uwage co ma auto to tak jakby kosztowało 8.000zł!!! i mysle zo to dobra cena a spoilery? jak ktos by chciał zawsze może sprzedac, dodaje jeszcze 4opony zimowe KORMORAN tez warte pare złotych i to wszystko co ma tz.pokrowce,drewienka,dywaniki wszystko w super stanie nigdy nie palono w aucie ks.serwisowa autentyczny przebieg,aktualny przeglad,nowe przednie amortyzatory etc. Ma jeszcze opony Brawuris 250zł za 1szt jezdzone 1 sezon ale to wymaga dopłaty Pierwsza rejestracja marzec 1997r urzywany jako drugi samochód mało jezdzony w zimie i garazowany w zimie często myty z soli A co do zawieszenia moze nie jest juz idealne ale jeszcze spoko listwy kupiłem od kogos z allegro

No niezłe cacko. Jakbyś dorzucił płytkę CD na lusterko to bym go łyknął

Zapomniałbym auto przyjechało na statku z Korei a to oznacza ze ma lepsze materiały tapicerskie i nie jestem pewien czy nie ma tych magicznych 100KM dlaczego? Bo czytałem gdzies na jakiejs stronie ze koreanskie mialy po 100KM inny chip bo kiedys jechałem 170km/h co oznacza ze to niby max a jeczcze bylo pod pedalem troche miejsca kto wie moze 200km/h by było

2 inne fotki w tym tyłu sa na forum Hyundaia w dziale sprzedam pod tytułem SPRZEDAM ESPERO FOTKI to jakby ktos chciał zobaczyc to prosze

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&c=88&t=109165&f=7&orderby=desc#1613039 POD TYM ADRESEM

Cytat:
2005-10-01 11:18:43, Brad pisze:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&c=88&t=109165&f=7&orderby=desc#1613039 POD TYM ADRESEM

TAK ŁATWIEJ

Moje ma 95 i leci wiecej niz 170.. wieć niebyłbym taki pewien tych 100KM Nawet 1.5 lecą po 200.. a wg.producenta 170..

Hm? Mialem ostatnio propozycje na zamiane na forda proba 2.5 v6 z gasem 1994r ale troche stary i mnie interesuje bardziej sprzedaz Pozdrawiam