Tablice rejestracyjne - dmuchnęli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakby ktoś zobaczył na mieście autko na czarnych blachach nr. KVX9445 to należy nakopać "właścicielowi" (osobie w środku) do d..... Delikatnie mówiąc. Tablice są - były- moje !!! Ktoś mi je dziś zaje.......... .

Ciekawe na co komuś te tablice, nic dodać nic ująć, na tym świecie panuje jedno wielkie skurwysyństwo!!!!

Do czegoś się przydają bo było nas 3 na komisarjacie w tej sprawie. Ponoć szyją samochód i zakładają do niego czyjeś numery żeby policji nie było za łatwo. Sk..........

Aha czyli w takie klocki się bawią, nic tylko wsadzić takiemu granat w dupę bez zawleczki z opóźnionym zapłonem !!!!

e tam pewnie znowu przypyciłeś na treningu i od pędu powietrza same odpadły

a tak poważnie to jak zobacze te blachy na mieście to nogi przy głowie upier.......... "właścicielowi"

SiZ nie zdziw sie jak ci przyjdzie rachunek ze stacji benzynowej, takie ch... kradna tablice i jada potem na "promocje". Jak takich spotkam to im nap... bo pewnie sa z huty

Poprostu mówiac krótko to skurwys...jeba...chu..pierdol....kutasy.Urwac im rece i niech najada na mine razem z ta rejestracja zeby przy wybuchu ujebało im jaja.Nieda sie teraz nawet tablic na ulicy tzrymac .Az sie ja zdenerwowałem.qrw..ma..

Rachunek z stacji paliw albo zdjecie do domu.Normalnie zaje...odrazu jak kradna i zakopac.

kula w łeb to chyba jedyne rozsadne wyjscie na zrobienie porzadku ze zlodziejstwem w tyk kraju , chu... juz wszystko sa w stanie ukrasc zlodziejstwo zaje.... cu\.. im w dupe iakilo gruzu zeby nie bylo luzu

a zeby dodac im splendoru niech se wsadzą ch..a w rure od motoru

Niedługo to beda seryjnie do nowych aut dawac podkładki na tablice na takich specialnych zaczaskach zeby mozna było je zabrac do domu