Kręciołek AK 12.03

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski zaprasza, na zawody, które odbędą się 12 Marca 2006 (niedziela), na terenie "zajezdni" przy ul. Stelli-Sawickiego w Krakowie.

Wpisowe:· 30zł płatne na miejscu imprezy

Dla kierowcy i ewentualnego pilota wymagane kaski.

Trasa imprezy będzie składała się z jednej próby w formie mini Os-u, przejeżdżanej trzykrotnie (do klasyfikacji końcowej będą zaliczone 2 najlepsze czasy) lub czterokrotnie - w zależności od frekwencji. Start do próby będzie poprzedzony dwoma przejazdami treningowymi.

Przewidziany start imprezy o godz. 10:30 - zapisy na miejscu od godz. 9:30 do 10:15

Dla zwycięzców klas oraz dla najlepszej trójki w klasyfikacji generalnej przewidziane są nagrody.

Na imprezie jako gość pojawi się Łukasz Kalicki, zawodnik startujący w mistrzostwach Polski.

Regulamin imprezy i formularz zgłoszeniowy - dostępne na www.automobilklub.krakow.pl.

Serdecznie Zapraszamy!

startuje ktoś od nas ?

Ja

ja raczej też

a zobaczę jak się wyrobię czasowo to wystartuje

ja zobaczę czy będzie ten KJS w Żywcu , bo musze zbierać szybko punkty

JA SIĘ WYBIORĘ JEŚLI BĘDĄ JESZCZE MIEJSCA

no i po kręciołku, trasa fajna (zresztą jaka może byc inna na zajezdni ) szybka i techniczna, organizacja- parę niedociągnięć można się było dopatrzyć (m.in. godzinne opóźnienie imprezy) ale ogólnie w porządku, ślisko jak cholera (a niby sucho), frekwencja fajna (ponad 40 aut) było na co popatrzeć, no i gratulację Dla Daniela za wyjęcie klasy 1 i Jarka Zawadzkiego za klasę 3. Co do mojej jazdy to w pierwszym przejeździe tak mną poniewierało że wstyd było z rajdówki wysiąść, ale potem już było trochę lepiej czego efektem było miejsce na pudle w klasie 3. Dzięki dla Zymonki za pilotowanie i dla Arka i Tomka za rajdówkę

A w ogole to kiełbaski za małe były hehe

Ogólnie kręciołek fajny

zapraszam... --> www.rajdyfoto.republika.pl/

a kręciołek bardzo udany... tylko szkoda że troszke zimno było... wrrr...

[ wiadomość edytowana przez: gregorius dnia 2006-03-12 17:02:02 ]

Zabawa świetna ,szkoda ze niezdazylem naprawic Lady bo bym mogl cos bardziej poszalec .Naszczescie dopadlem Poldka Kombi, mojego ojca .oficjalnie bylem w kosciele a nie na kreciole wiec jak ktos zna mojego tate to ciiichutko

Cytat:
a kręciołek bardzo udany... tylko szkoda że troszke zimno było... wrrr...

dokładnie

kilka moich fotek jest na schwepes.fotopic.net

za to ja z kropkiem godnie reprezentowalismy nasz klub w Żywcu, niesterty nie udało się ukonczyć imprezy z przyczyn techniczych(ukręcona półoś), ale ku ździwieniu wszystkich na 2 próbe wykręcilismy 1 czas w generalce, na 3 odcinku dopadła nas awaria, resztę dnia spędziliśmy na stoku, gdzie też było ślizganie

Imprezka fajna. Gratulacje dla wszystkich za wytrwałość i wytrzymanie na tym zimnie. Jak widać AK też potrafi jak chce

Witam, no i ja jeszcze coś od siebie dodam,co do imprezy organizowanej przez AK.Frekwencja super, kibice dopisali,nie bojąc sie tego zimna , co do samej organizacji to fakt,opoźnienie imprezy i wlasnie nie wiem tak do konca czy sedziowie liczyli te opony,bo na poczatku wszyscy mowili że potracenie opon to 5s kary,a nie wiem tak do końca czy wszyscy dostawali te kary,ale ok. nie ja to organizowałem...A co do mojego startu ,to znow udało sie wygrać klase moim starym i wyslużonym malcem,hihihihi...Niektórzy byli zdziwieni że moim autkiem startowała Patrycja, nie widze nic w tym specjalnego,a co do jej jazdy to fajnie z okrazenia na okrazenie poprawiala swoje czasy,ciekawe ktore miejsce w generalce miala,bo raczej nie ostatnie...Na koniec chciałbym pogratulować zwycieżcą wszystkich klas i generalki, podziekowania dla kibicow ktorzy dopingowali moją jazde i wszystkich uczestników. Także podziekowania dla brata za zakupione paliwko,bo tak to chyba bym pojechal,ale z "buta".Czekam na nastepna impre,a teraz do zobaczenia na rajdowych trasach.pozdrawiam.

... co do imprezy chyba wszystko zostało powiedziane, a jeśli chodzi
o sędziowanie i kary za opony, to z tego co widziałem nie wpisano mi
kary. Ja wiem, że zawadziłem jedną oponę na szykanie,
ale z tego co mówił Daniel poprzestawiałem dwie opony
nie wiem które mam miejsce, ale jak coś to (można, trzeba)
mi doliczyć 5 lub 10 sek. kary do mojego słabego wyniku.
A tak w ogóle to oprócz awarii jechało mi się jakoś do dupy,
chyba zaczne zbierać znaczki

wyniki są juz na stronie AK