Zlot na czekance niedziela 21 lub 28 maj

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam na grilka w niedzielę 14 maja w miejscowości Czekanka koło Siewierza ,spotykamy się jak poprzednio na stacji "B Z" na rogatkach siewierza (wjazd od strony nitki od katowic ) O GODZINIE 15 ci co byli mogą oczywiście jechać bezpośrednio na działkę ,jedzonko do grilowania we własnym zakresie ,reszta (kawa ,herbata,miła atmosfera itp.) na miejscu ,potwierdzajcie w miarę możliwości kto się wybiera
jak było ostatnio:
http://www.hfp.iap.pl/?id=32678&location=f&msg=1&lang_id=PL

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2006-05-08 16:57:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2006-05-12 16:14:57 ]

Witam
Niestety ja odpadam-pracuje
ale życzę miłej zabawy
Pozdrawiam

Witam.
Jak się coś nieoczekiwanego nie wydaży to zwierzęta futerkowe (czyli KuNa i Misio z dziecmi) się stawią
I już nie mogą sie doczekać
Pozdrawiam.
Misio

małe pytanko, czy była by możliwość wcześniejszej godziny? chciałbym się z wami spotkać, ale akurat tego dnia robię w DG urodziny mojej królewny... właśnie popołudniu...

hmm to kiedt ta impreaz ?? 14 maja czy 1 czerwca?? bo inna data w tytule a inna w poście ??

W tytule to ...
01 zlocik
w 2006 roku

Przynajmniej mam taką nadzieje
Pozdrawiam.
Misio

Ja raczej odpadam niestety :/

Cytat:
2006-05-08 10:11:44, _Misio_ pisze:
W tytule to ... 01 zlocik w 2006 roku Przynajmniej mam taką nadzieje Pozdrawiam. Misio

dość mylące to jest

mój błąd (miałem intencje że pierwszy i nie ostatni tego roku )zlocik oczywiście 14 maja

ps. gadi napiszę pozniej od której godziny będziemy ,na dziś nic niewiem w tym temacie
d.

Cytat:
2006-05-08 17:01:38, daar pisze:
mój błąd (miałem intencje że pierwszy i nie ostatni tego roku )zlocik oczywiście 14 maja

teraz ok

okreslimy się bliżej daty zlotu

Ja niestety mam mało wolnego czasu a poza tym to samochód będzie rozdłubany (przygotowania na 1/4 w Stalowej Woli)
Bawcie się dobrze
Pozdrawiam

ja niestety mam egzamin 17 maja i nie bede mogla sobie pozwolic na wyjazd. takze raczej odpadamy

Ponieważ nikt do teraz nie potwierdził swojej chęci uczestnictwa niestety grilek na czekance 14 maja ODWOŁUJE
proponuje na spotkanie następną (e) niedziele : 21 LUB 28 MAJA miejsce to samo -piszcie kto może i na jaki termin wam bardziej pasuje

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2006-05-12 22:18:24 ]

My odpadamy.... tylko w ten weekend jesteśmy w DG. Miłej zabawy

ponieważ nasz rodzinka i tak wybiera się na działkę JA BĘDE o 15 na stacji w siewierzu ,który z kolegów zdecyduje się na wypad do nas to zapraszam- a czy to będzie się nazywało spotem klubowym czy grilkiem znajomych to chyba nie ma znaczenia

ps. oczywiście pomysł spotu 21 lu 28 aktualny

ja na 90 % bede

Jeśli mi nic nie wyskoczy to będe na 90% 21 maja

Witam.
Powiem tak - dziś znaczy 14.05.2006 był zaje ... fajny zlocik - zlocik organizowany przez Daara i Cindirelke.
I moim zdaniem był to naprawde zlot Klubowy !! W końcu pełnoprawnych członków (zarejestrowanych i posiadajacych własnego Hyundaia) było aż pieciu (Daar, "Piszek" - niepamietam jak jest on zarejestrowany , Radtus, KuNa i Misio) o raz jedyna zarejestrowana (z tego co wiem) połówka za (Cindirelka) + niezrzeszone osoby towarzyszące. Hyundai mniej - ale jak dla mnie zawsze to ludzie sie liczą a nie maszyny
Kto nie był moze nadrobic to w najbliższym czasie
Pozdrawiam i bardzo dziekuję za extra spotkanie !!
Misio

[ wiadomość edytowana przez: _Misio_ dnia 2006-05-14 21:32:34 ]

Kolega Misio, sporządził wyczerpujący opis dzisiejszego spotkania. Nam pozostaje serdecznie podziękować Gospodarzom i Uczestnikom dzisiejszego zlotu !!!

Emilia&Radzio

jak na zlot który "się nie odbył " było rewelka ::
foty:

DZIĘKUJEMY !!!
ps. kolega Piszak jest pełnoprawnym członkiem HFP o nicku Piszak

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2006-05-14 21:23:03 ]