Pytanie o zderzak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum więc na początek witam wszystkich.

Mam pytanko odnośnie tego zderzaka na tył:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=107052905
Mam zamiar kupić taki ale najpierw wolał bym zobaczyć go na samochodzie jak wygląda w rzeczywistości niestety sprzedający nie posiada takiego zdjęcia stąd moja prośba o fotkę kogoś kto taki ma.
Może macie pomysł na jakiś inny do zaproponowania bo nic innego nie znalazłem.

Pozdrawiam

Witam na forum i zapraszam na spoty. W Warszawie w każdy czwartek o 20 gdzieś na mieście (jutro w Blue City przy gokartach)

LINK podany przez Ciebie Jeśłi to jest laminat bez pianki wypełniającej, to lepiej sobie odpuść i poczekaj aż pojawi się jakiś używany z pakietu ZENDER RS

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2006-06-07 15:05:04 ]

moze nie to samo ale podobny...

Cytat:
Jeśłi to jest laminat bez pianki wypełniającej, to lepiej sobie odpuść i poczekaj

Niestety nie mogę zbyt długo czekać ponieważ 20czerwca wstawiam samochód do lakierni.
Przy okazji co myślici o takim na przód http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=107708587

Aha no i jeszcze jedno bardzo istotne jaki kolorek byście wybrali ponieważ będzie zmieniany (narazie obstawiam czarną perłę)

Zgadzam się ze Snale-em Zderzaczek z pakietu ZENDER-a jest najlepszym rozwiązaniem. A jeśli chodzi o przedni zderzak, to ten, który przedstawiłeś zupełnie mi się nie widzi Napewno nie pasuje do obłych kształtów MKVII.

Ten przedni odradzam. Słaba jakość, jakiś większy krawężnik, górka i zderzak masz połamany. Kiedyś kupiłem podobny zderzak to wiem... Zresztą ciekawe czy ma już mocowania czy trzeba dorabiać, jeśli trzeba dorabiać to znowu dodatkowe koszty.

Czarna perła będzie ok Ewentualnie granatowa takie coś jak w moim profilu. Jak jest czysty to przechodzi od jasnego niebieskiego/turkusowego po ciemny granat.

Oki to powiedzcie dzie kupić ładny dobrej akości i żeby nie kosztował chorych pieniędzy zderzak (przód + tył) muszę je mieć do 20 czerwca

Wiem że to trudne ptytanie ale błagam o radę

[ wiadomość edytowana przez: Pjetja_RS dnia 2006-06-07 15:42:04 ]

Według mnie najładniejszy na tył jest Zender MK7.
Ciężko go dostać i trzeba polować na allegro itp.
A czemu ci tak śpieszno, przecież zderzak możesz za jakiś czas kupić i pomalować.
Nie da się poprostu zendera kupić tak od ręki. Towar deficytowy.

Te wynalazki które pokazałeś, mi osobiście wogóle się nie widzą . Chyba, że ktoś lubi taki przysadzisty styling.

Pamiętaj, że produkty z laminatu potrafią długo "siadać".
Żebyś się nie zdziwił, że ci się za jakiś czas odkształci i będziesz musiał go szpachlować, równać i jeszcze raz malować.