| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2006-07-31 21:57:36 No no miło zobaczyc tylu naszych klubowiczów na rajdzie krakowskim, aż tylu to NAS nie jechało w jednym rajdzie myslę że ten post można założyć w celu wypowiedzi naszych zawodników, odczucia przed rajdem, jak i po rajdzie
Szefostwo klubu przypomina tylko o uregulowaniu składek, bo mogą być nie potrzebne spięcia z tego powodu, a księgowa się też o swoje domaga, klub ma prawo wysłać do organizatora pismo przed rajdem i taka załoga nie zostanie dopuszczona. To tyle co chciałem powiedzieć Życzę miłej zabawy na rajdzie, obyśmy wszyscy się zobaczyli na mecie!!! Pozdrawiam!! Gadzio
[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2006-07-31 21:59:06 ] |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-08-01 11:04:58 wszystkich którzy startują proszę o przesłanie do mnie najlepiej na mejla, parę słów od siebie na temat rajdu- potrzebne do umieszczenia newsa na stronie klubowej i erajdy.com |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-08-14 09:50:37 no jak tam panowie po rajdzie ? |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2006-08-14 19:18:35 hmm ogólnie jechało nam się fajnie mimo tego że nie mieliśmy hamulca od poczatku rajdu, dopiero na 7 oesie zaczeły nas dopadać awariie, wyciek oleju z silnika, a na ostatnim oesie awaria swiecy, ale meta została osiągnięta, choć do tej pory mam zakwasy od wypychania auta na metę. |