MotoNews.pl

[s] pare gratów do Zastavy 1100

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie pochodzi wszystko z rozbiórki auta

piszcie co potrzebujecie ja postaram sie sprawdzić czy mam odpowiednie części

[ wiadomość edytowana przez: Piorek dnia 2006-08-17 09:31:18 ]

Siema...co powiesz na chromowane lusterko...posiadasz takowe?i w jakim stanie i w jakiej cenie ??? ...
POZDRO

potrzebuje klamki przednie z chromem w stanie bardzo dobrym

lusterek niemam, znaczy mam ale nie na sprzedaż, klamki..... musze zobaczyć jaki chrom jest na nich jeżeli są ideal to 20 zł sztuka, pasi??

masz wiązke ta która idzie do liczników i wsio i wiele za to chcesz??

jeśi ideałchrom to pasi pslij fotki na maila tadzik128@wp.pl

tadzik pojade do garagu to walne foty jak i co i sie dogadamy, instalacji nie oddaje ani kawałka bo to była nowa wiązka kupowana z Serbii i idzie do mojej drugiej zośki, ale druty od licznika to gdzieś mi zalegają w piwnicy więc poszukam

piorek potrzebuje kostki które ida do licznia bo juz potem jakos dojde gdzie i jak podłączyć to do instalacji malcowatej

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-08-17 23:53:15 ]

aha to oto ci chodzi to ja ci moge to wytłumaczyć co gdzie idzie to proste jest jak konstrukcja cepa (wiem bo wiele razy w paru zośkach budowaliśmytą część instalacji od zera) a gołe kostki to sie znajdą

[ wiadomość edytowana przez: Piorek dnia 2006-08-18 13:10:26 ]

Cytat:
2006-08-18 13:06:28, Piorek pisze:
aha to oto ci chodzi to ja ci moge to wytłumaczyć co gdzie idzie to proste jest jak konstrukcja cepa (wiem bo wiele razy w paru zośkach budowaliśmytą część instalacji od zera) a gołe kostki to sie znajdą [ wiadomość edytowana przez: Piorek dnia 2006-08-18 13:10:26 ]

to ja bym prosił o kostki jak znajdziesz acha i mile widziana pomoc

piórek potrzebował bym jedno z przednich plastikowych nadkoli ,

plastikowy komplecik nażędzi (może być 126p)