| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-09-28 16:59:38 Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 08 października 2006 r. (niedziela) KJS o Puchar Automobilklubu Krakowskiego dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej . Organizator do imprezy dopuszcza również zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak klasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg.
Na trasie zlokalizowano 9 prób sportowych : Eurostart(3x), Zajezdnia (3x), Polmozbyt (3x )wszystkie próby są w charakterze mini OS-ów. Zapisy przyjmowane będą od dnia 2 pażdziernika br. - I termin 100zł do dnia 5 październka br.- II termin 150 zł pocztą elektroniczną biuro@automobilklub.kraków.pl lub w siedzibie Automobilklubu Krakowskiego Wpłaty w kasie klubu lub na konto Automobilklub Krakowski ul. Na Barciach 6 31-423 Kraków 34 1910 1048 4011 3652 1121 0001 Zapraszamy do udziału ktoś się od nas wybiera ? |
fyderek Sympatyk Rally-Kraków Ford Ka Kraków | 2006-10-08 19:41:14 Komu, komu, bo idę do domu! Tanie zdjęcia z kjsu na www.fyderek.gsi.pl |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-10-08 19:56:14 no i jak tam poszło ? naszym klubowiczom i nie tylko ? słyszałem że Daniel W. ostro poszedł na polmozbycie |
mateuszc Sympatyk Rally-Kraków 126p / FaltDach / Bo ... k-ów | 2006-10-08 20:22:34 urwał 2 koła.Z przodu wyszła półoś ze skrzyni i pękł wachacz.A z tyłu jedno koło urwane + belka przesunięta. |
MikeVTi Sympatyk Rally-Kraków zielona rally żaba Dulowa | 2006-10-09 02:09:43 nom tigra ostro poszla.... Przez to odwolali dwa przejazdy polmozbytu i nie bylo zabardzo gdzie odrobic kary 6 min spoznienia |
![]() T4D3k Sympatyk Rally-Kraków Fiat Punto II Myślenice | 2006-10-09 10:18:42 ma ktoś może zdjecia z tego dzwona???? |
Daniel65krak Sympatyk Rally-Kraków Brak!!! Kraków | 2006-10-10 01:06:33
No całkiem ostro było
Już po starcie były spore problemy, opony wogóle nie trzymały, na pierwszym zakrecie odfruneliśmy, 2 spokojnie, 3 znowu fruwamy ale było szeroko to udało się wpaść, a na 4 najeżdżając niemogłem już wogóle dochamować, więc poszło jeden pełny i lekka brecha Brakło nam może jakieś 50cm żeby się minąć z krawężnikiem, dostałem strzała w tylne koło i automatycznie przodem była bomba w krawęrznik (urwany sworzeń,złamana felga,drążek kierowniczy,lekko błotik,z tyłu cała belka do wymiany+felga)
Zakończyło się to wolnym przejazdem PS ZA CO WSZYTKICH PRZEPRASZAM!!!!!!!!!! Straty w samochodzie powiem, że średnie, źle wyglądało, a przód już postawiłem na koła dzisiaj
Najgorszy temat to,że samochód był pożyczony i mieliśmy objechać spokojnie po punkcik tylko
[ wiadomość edytowana przez: Daniel65krak dnia 2006-10-10 01:13:37 ] |
Wojtek_B Klubowicz Rally-Kraków 126p Kraków | 2006-10-10 11:01:31 witam
też coś naklikam
Muszę się pochwalić że udało mi się wygrać,
choć ten kto patrzył na wyniki w klasie pierwszej wie jak było. Cieliśmy się na sekundy, pod nieobecność Darka i Grześka. Szkoda tych dwóch odwołanych przejazdów na Polmozbycie, i szkoda że jazda nie sprawiała mi dużej przyjemności bo ostatnio coś mi się wszystko sypie w moim aucie. Kręcenie kółkiem i ciągnięcie łapy to jak trening na siłowni po tych 6 próbach i tylko 40km dojazdówek (brawo to mi się podobało) mam zakwasy
Brawo dla Michała i Patrycji, z waszą przygodą, taki spokój, PODZIWIAM. no cóż czas zacząć budować coś nowego albo pomyśleć o CC
ps: może jakiś trening na Maxi dla maluchów i nie tylko........... |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-10-11 10:07:47 gratulacje panie WB ! zostaw malca i kup cc to powalczymy coś |
Wojtek_B Klubowicz Rally-Kraków 126p Kraków | 2006-10-11 14:51:35 ... cały czas myślę nad CC
ale maluch ma swój klimat i koszty są mniejsze. najlepiej było by mieć pod domem do dyspozycji i jedno i drugie
czy ktoś ma jakieś filmiki albo fotki z ostatniej imprezy? |