Potrzebna pomoc! Nr katalogowy linki recznego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w temacie. Potrzebuje malej pomocy. Moze ktos zmienial u siebie lub poprostu wie jaki numer katalogowy ma linka hamulca recznego do Mk 7 HB, 1.6 zetec data produkcji grzudzien 98 .

Podaj mi VIN to Ci znajdę

poszedl na priv. Aha zapomnialem dodac brak ABSu

Numer do linki kół tylnych: 95AB 2A603 BE

Numer do linki kół przednich: 95AB 2853 AD

[ wiadomość edytowana przez: czyczu dnia 2008-01-05 15:16:15 ]

niestety to za duzo chyba mi nie pomoze:/

wyglada znajomo Szkoda tylko ze nie ma numerow zamiennikow jedyne co znalazlem to linki z zamiennika do 10.5355 ale to linka do mojego rocznika lecz pisza ze dla essa 1,8-2.0 a z kolei te co sa pod 1.6 co znalazlem to rocznik sie nie zgadza bo wszystko do 95.

czyczu dziekuje za pomoc, jesli juz nikt niczego sie tu nie dokopie bede poprostu kupowal na chybil trafil z mozliwoscia wymiany na inny model

Jesli ktos jeszcze moze cos podopowiedziec to bardzo bym prosil

jak bede w domu to ci sprawdze, linka w mk7 wszystkich jest taka sama, tylko w mk 5/6 sie rózni miedzy zwykłymi, a usportowionymi czyli XR3 i 130km i RS one maja tarcze z tyłu. pozostałę wersje maja inna linke.

bylbym wdzieczny

Mam na zbyciu nowa linke do MK7 HB. Kupilem,mialem wymieniac,ale na przegladzie okazalo sie,ze Belka tylna skrzywiona.No i z uzywana belka dostalem linke w idealnym stanie.Wiec mi zostala nowa linka. Jesli chcesz ja w rozsadnej cenie to pisz na priv.

nimer który podał czyczu jest ok.

Linka

Czy ta za 95 zlotych podana w linku podejdzie? Tam nie ma takich numerow jakie podal czyczu bo sa podawane tylko numerki zamiennikow...

jakby ktos kiedys borykal sie z takim problemem co ja mialem to :
zamiennik 10.5355 linka do 1.8-2.0 pasuje. Pozdrawiam

Temat mozna zamknac.

[ wiadomość edytowana przez: kormoran dnia 2008-01-10 00:29:38 ]