MotoNews.pl

[s]126p-Wyprzedaż garażowa-bile.alu,silnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chyba nadszedł najwyższy czas na zakończenie przygody z Fiatem, zatem powoli i sukcesywnie będę uzupełniał ten wątek o kolejne pozycje.

1) Alu Ats Classic 6J - pełna renowacja w zeszłym sezonie (1kkm przebiegu) - piaskowanie, malowanie proszkowe. stan idealny. Na felgach opony 165/55 w stanie jak na zdjęciach (ok 5mm) 2x goodyear oraz 2xpirelli . Jedna opona (goodyear) podcięta przez rant błotnika ( niegroźnie ) - wszystko na fotkach.

Cena za felgi bez opon 600 pln , za komplet 4 opon 220 pln.

2) Stalowe oplowskie Krzyże ( odmalowane w zeszłym sezonie - miejscami wychodzi ruda - fotki) dwie sa 5J a dwie 5,5J. stan jak na fotkach. Założone sa opony zimowe 2x michelin 135/70 oraz 2xuniroyal 145/70. bardzo przyjemnie się w zimę jeździło na tym zestawie. stan bieżnika naprawdę przyzwoity (ponad 5-6mm) . Jedna opona Uniroyal podobnie jak wyżej podcięta przez błotnik.

Cena za felgi bez opon 200 pln , za opony ~200 pln

3) opona pojedyńcza od cc 4J z oponą frigo 145/70 - u mnie jezdziła na zapasie - stan jak na fotkach - felga odmalowana.

cena za koło 40 pln

4) Amortyzatory Bilstein B6 - komplet 4 szt - ze starych zapasów - całkowity przebieg <2000km. stan idealny - z zewnątrz lekko podrapane przy montażu/demontażu. pracowały razem z resorem i sprężynami które również sprzedaje ( resor - fabryka klepany na 12-13 cm bez dodatkowej lagi - przebieg ~2kkm) . zestaw nigdy nie używany w sporcie. całość stało na malcu tak jak na zdjęciu w profilu.

Cena za komplet 900 pln.
Oddzielenie : Bilstein 800pln, resor 150pln (sprężyny gratis).

5) seryjne amortyzatory delphi - tył . jezdziły na aucie może z 50 km - praktycznie nowe . założone przy malowaniu - stad odkurz na nich.
cena 40pln.

6)zestaw tarczowy na przód do 126p. na podzespołach z 125p. przebieg ~3kkm - wtedy całkowicie zregenerowane zaciski (ani razu się nie zapiekły. złożony na nowych tarczach i klockach ( tarcze praktycznie nieruszone) . zestaw kompletny,sprawny i gotowy do zamontowania.

cena ~200pln

7) chłodnica oleju + przerobiona osłona rozrządu. brak jedynie przerobionej pompy ( gratis dodaje seryjną) oraz węży.

cena 110pln.

8 ) prawie nieużywane gumy usztywniające 4 sztuki - pasują na sprężyny 126p 125p ...

cena 20pln

9) silnik - pojemność 650ccm. złożony w zeszłe lato o przebiegu <1500km na całkowicie nowych fabrycznych częściach. używane jest jedynie pokrywa rozrządu i pokrywa zaworów.
układ korbowy seryjny , wałek rozrządu kopia 385 , głowica obrobiona -2mm + 0,3 miedzi zawory seryjne . gaźnik dłubany , polerowany ( w komplecie dysze i rurki - F74 , F8 , F101 , 115 117 120 125) Nigdy nie używany w sporcie. podwójny układ zapłonowy - nanoplex + aparat . ostatnio wymienione uszczelniacze osłon popychaczy. bez zamachu. Jak na razie w całości - później rozważę sprzedaż na części.

cena za kompletny słupek -od miski do gaźnika +aparat + kompletny nanoplex + pompa paliwa bez tłumika - ~750pln

10)tłumik robiony na zamówienie według opisów z netu (każdy wie o co chodzi) na starej puszce. praktycznie dwa razy odpalony. pomalowany , stan bardzo dobry, końcówka nierdzewna. fotki na życzenie - aktualnie jest założony na w/w silnik.

cena 120pln

w razie jakichkolwiek pytań zapraszam na priv , możliwość zrobienia dokładniejszych fotek dla zainteresowanych. listę części będę powiększał w miarę posiadania wolnego czasu.

Pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: szachu dnia 2009-08-19 20:36:12 ]

Bile bym zaklepał do wieczora dla Itchego, bo dzisiaj dopiero wraca

ja klepie na ten moment - 10) tłumik ... czekam na foty

O to ja też poproszę o fotki Tłumika

oto zdjęcie tłumika :

Ustawiam sie w kolejce za tłumikiem... jakby poprzednicy zrezygnowali

jestem zainteresowany chłodnica oleju z pokrywą...
tylko napisz mi jakie wymiary ma ta chlodniczka
z gory dzieki

dla zainteresowanych oto wymiary samej chłodniczki :
wysokość 13cm + 3cm wyprowadzenia z gwintem
szerokość ~23cm + 2cm tuleje mocujące z każdej strony

Pozdrawiam

Cytat:
2009-08-20 11:49:45, lucardo pisze:
ja klepie na ten moment - 10) tłumik ... czekam na foty

zwalniam rezerwację ... łapać kto tam w kolejce ...

ile bys chcial za sama chlodnice??? masz do niej jakies koncowki ??wstepnie klepie do wieczora

To ja kolejny do tłumika
Gdyby lolek także zrezygnował to go biorę

[ wiadomość edytowana przez: skorka1990 dnia 2009-08-21 21:58:06 ]

ja odposzczam chlodnice

Ja odpuszczam tłumik więc jak coś to wolny

priv -opony i......

taki mały porządek w temacie należałoby zrobić :

Jak narazie sprzedane są

-bilstein wraz z resorem i springami
-amortyzatory delphi
-tłumik idzie do lolka88 - czekam na przelew
-opony 2 X goodyear

Reszta nadal aktualna - a wiec :

do sprzedania dochodzi :

11)skrzynia biegów. założona nowa choinka i koło 1 biegu. w stanie idealnym-nic nie wyje. kompletna

cena 150pln

dodatkowo cała masa części do skrzyni, półosie, zabieraki, przeguby, wnętrzności - cena do uzgodnienia

12)alternator po bardzo małym przebiegu <2kkm -wszystko sprawne i kompletne

cena 80pln

13) alterantor sprawny z większym przebiegiem

cena 35pln

14) zestaw biało czerwonych kloszów ST - nic nie połamane, kierunki boczne nieużywane

cena 35pln

15) Nowa Kompletna fabryczna tylna belka silnika

cena 80pln

16) Nowa ściana grodziowa

cena 40pln

17) Nowe (używane miesiąc) reflektory przednie H4 w pudełkach jeszcze.

cena 40pln

1 Nowe tylne wewnętrzne mocowanie wachacza:

cena 50pln

19) Nowe progi - wewnętrznie zabezpieczone - komplet

cena 45pln

20) reparaturka progów

cena 30pln

21) reparaturki tylnych błotników

cena 40pln

22) zakole przednie prawe

cena 20pln

23) komplet szyb brązowych do 126p z wersji BROWN - w zeszłym sezonie wyjęte z paczek - przeleżały ponad 20 lat na strychu. zdjęcia dla zainteresowanych. w stanie idealnym. wszystkie z jednego rocznika. brakuje tylko trójkącików .

cena 500pln

Pozdrawiam. zapraszam na priv w razie pytań. istnieje możliwość transportu po uzgodnieniu.

biorę zestaw biało czerwoych kloszy, proszę o dane do przelewu

nie chce robić koledze antyreklamy, ale miałem taką pokrywe i jest z nią pewien problem, mocno wystaje końcówka na wąż i trzeba belke rzeźbić, a belka później lubi sie giąć... sorry

nie taką a tą dokładnie - nie powiem od kogo kupiłem i dostałem niekompletną bez pompy .... sorry

zestaw białych kloszy idzie do Jago - pierwszeństwo mają osoby zdecydowane na zakup.

[ wiadomość edytowana przez: szachu dnia 2009-09-01 10:40:04 ]

Wrzuć foty szyb brązowych.
Jaki rocznik, producent i czy tylne są uchylne?

[ wiadomość edytowana przez: zayon dnia 2009-09-01 23:22:32 ]