| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2009-04-08 18:20:12 Przychodzi taki moment, że trzeba coś w życiu zmienić ...
Czasami trzeba sprzedać samochód ... A mniej filozoficznie
Mam do sprzedania moje Espero. Wszelkie informacje są zawarte w opisie aukcji - .. jest to samochód z 1997r. Do kwietnia 2008 jezdził na LPG. Od roku instalacja leży w garażu (oddam ją oczywiście z samochodem). Przebieg wg licznika to 185500 (kupiłem z przebiegiem 108kkm) - zaznaczam, że nie bawiłem się w żadne kręcenie. W aucie jest roczna Centra, poza tym wymieniłem niecały rok temu sondę na nową (NGK), bo stara nadawała się tylko w jedno miejsce ... Na pewno do wymiany jest szyba (dostałem kamieniem), trzeba też obczaić co jest przyczyną palenia bezpiecznika przy załączeniu klimy (miałem już ten problem przy dużych ulewach w lecie - okazało się, że gdzieś izolacja na przewodzie dochodzącym do kostki przy sprężarce jest lekko nadgryziona) - poza tym klima napełniona, wymienione łożysko sprężarki. Do wymiany jest czujnik ABS. Na dole drzwi i progach zaczynają się po zimie pojawiać bąbelki i ślady korozji. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę o maila. Fotki samochodu są wrzucone na Allegro. Link do aukcji. [ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2009-04-08 18:33:25 ] |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2009-04-18 08:03:29 Aukcja poszła raz jeszcze, więc gdyby ktoś był nadal zainteresowany to proszę bardzo
Link do aukcji. |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2009-05-10 17:36:27 No cóż... moje Maleństwo poszło.
Teraz ponoć gdzieś w okolicach Łodzi będzie śmigać
PS Pozostały mi po nim: zdemontowane reflektory z lekko zmatowionymi odbłyśnikami (poza tym cały reflektor jest OK), oraz nowe poszycie zderzaka tylnego (które kiedyś kupiłem, ale nie miałem weny wymienić)
Mam jeszcze komplet 15-tek na alumach (2 szt. Continental oraz 2 szt. Dunlop SP01). Stan pomiędzy DB a BDB. (to tak dla ewentualnych zainteresowanych ) |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2009-05-10 19:11:55
Poka foto tych alusów i oponek. Cena też mile widziana |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2009-05-10 19:39:56 |