[MK7] essi jedize jak chce , w prawo w lewo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam nieadwno zaczely piszczec mi opony na rondach i przy wiekszych zakretam , wkoncu zdecydowałem sie na wymiane tulej gumowych na wachaczach przy okazji wymieniłem sworznie i i koncowki drazkow , auto teraz szaleje po drodze opony piszcza przy jezdzie prosto, byłem na ustawianiu zbierzności i dalej to samo podjechaelm do nich sprawdzali jeszcze raz usatwiona idealnie a auto jedzie jak chce, na dziurach sam skreca , albo lekko skrece a keirownica sama dalej skreca, co to moze jeszcze byc?

[ wiadomość edytowana przez: bociansan dnia 2009-07-11 10:06:26 ]

Ehh, poczytaj, załozyłes zamienniki(tuleje wahaczy) a przy zamiennikach to normalne.
Wyjscie zostaje albo tak jezdzic albo kupic oryginalne tuleje forda, koszt kompletu na obie strony 100-120zł

potwierdzam u mnie było to samo a też nie chciałem wierzyć zamienniki nienadają się u mnie w rsie po 100 km chodzi juz cale koło tuleje szmelc

sprawdz dokrecenie dolnych sworzni-u mnie jedna zwrotnica nie trzymała i sie sworzen lekko kiwał ,auto jechało gdzie chciało..

problem moze byc tez w tulejkach-jak są jakies tanie to mogą zaluzno siedziec w wachaczu i są zwykle zamiękkie-jak wymiana samych tuleji to najlepiej oryginał i dodatkowo obspawanie.
jedz na szarpaki to zobaczysz jak zamienniki pływają