Rozstania czas - nadeszło nowsze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak sie odgrażałem TU tak też się stało Kolejny opel w rodzinie. Tym razem "flagowy".

diesel 150 KM, 2 strefowy klimatronic, polskóra, alu 17", navi, webasto, zmieniarka, telefon, 6-bieg, tempomat, czujnik deszczu itd itp....
1,6 tony radości z jazdy (zawieszenie jak VC GTS), w środku cisza... no i te koniki do dyspozycji
A despero znajdzie dobrego mam nadzieje nowego wlasciciela

Pozdrawiam.... i proszę o zmianę statusu na Sympatyk

za kare .. czyli kupienie opla co juz samo w sobie jest karą zotajesz z tytułem membera

Aby służyło.

W soczewki wrzuź xenon

Jaki wielki hatchback .

Cytat:
2007-12-09 08:37:18, Zoltar pisze:
W soczewki wrzuź xenon

Ten to się nie daje

bezawaryjnej i mega przyjemnej jazdy

pozdro

Właśnie sprzedałem espero. Niby się cieszę, ale zarazem mnie lekka melancholia naszła. 5 lat byliśmy razem
Niech sie nowy właściciel cieszy i oby mu służyło.

Zoltar: nawet przez chwile myślałem o tym. Zwłaszcza, że soczewki mają przesłonę __,-- a nie typowe___/ Ale przyjrzałem sie na ulicy, że mnożą się pseudotuningowcy od ksenonow i pakują HID nawet do lamp H4. To naprawdę potrafi oślepiać. Czuję że wkrótce Policja sie tym zajmie. Ja mam lampy na H7 niech będą źródła na H7. Na razie wsadziłem tam H7s Nightguide Philipsa i jest OK. Z Bluevision w espero też byłem zadowolony. Pozdrawiam raz jeszcze. Będę tu zaglądał

gratki - oby autko wiernie służyło. ....choć przyznam szczerze że ten model opla to dla mnie wyjątkowo dziwny twór - wzieli vectre CIACH - pozbawili ją bagażnika i kazali sobie jeszcze za to dopłacać

dziwne to auto, chyba nie zdobyło dużej popularności ...

vectra HB jest ładniejsza

Ale z drugiej strony auto niepowtarzalne.

Gratuluje zakupu i życzę bezawaryjnej eksploatacji

Cytat:
2007-12-10 00:17:30, Tomek-Mydlowski pisze:
gratki - oby autko wiernie służyło. ....choć przyznam szczerze że ten model opla to dla mnie wyjątkowo dziwny twór - wzieli vectre CIACH - pozbawili ją bagażnika i kazali sobie jeszcze za to dopłacać

Bardzo dziwny twór znajomi mówią że niedorobiony jakiś
Wzięli nie tyle vectre co vectre kombi!! Płyta podłogowa od kombi, długość jak zwykła HB lub sedan. Zadbali o środek tak, ze nawet w bagazniku dali welur . Skutek - ogromne wnętrze 2+2 (bo pasażer z tyłu na środku to chyba za kare). Z tyłu 2 niezależne fotele z regulacja przód tył, pochylenie. Bagażnik 360 - 550 l. Zalezy od tego czy z tyłu prostujemy nogi czy nie Auto dla nonkonformisty

Cytat:
2007-12-10 21:37:54, Janow pisze:
Bardzo dziwny twór znajomi mówią że niedorobiony jakiś Wzięli nie tyle vectre co vectre kombi!! Płyta podłogowa od kombi, długość jak zwykła HB lub sedan. Zadbali o środek tak, ze nawet w bagazniku dali welur . Skutek - ogromne wnętrze 2+2 (bo pasażer z tyłu na środku to chyba za kare). Z tyłu 2 niezależne fotele z regulacja przód tył, pochylenie. Bagażnik 360 - 550 l. Zalezy od tego czy z tyłu prostujemy nogi czy nie Auto dla nonkonformisty

Clarkson kiedyś testował - pamiętam że prowadził przy pomocy sznurka, kija od szczotki i temu podobnych "sprzętów" ..... z tylnego fotela

Bezawaryjnej eksploatacji i przyjemności z jazdy życzę. No i gratuluję oczywiście.

Cytat:
2007-12-11 01:19:54, Tomek-Mydlowski pisze:
Clarkson kiedyś testował - pamiętam że prowadził przy pomocy sznurka, kija od szczotki i temu podobnych "sprzętów" ..... z tylnego fotela

do schowków sufitowych powkładał pory i ine marchewki
A koniec końców spadł autem z nasypu
Rozbawił mnie ten odcinek do łez