----------- GRIZZLY -----------

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może trochę nie na temat... ale skoro media to pominęły pomyślałem że sie podzielę.... 3 FOTKA NAJLEPSZA

"Najwiekszy Na Swiecie Niedzwiedz Grizzly, Pozeracz Ludzi Zastrzelony. Zalaczone 3 zdjecia zostaly zrobione przez mlodego czlowieka, ktory pracuje dla Alaskan Forest Service (Gajowy) na pograniczu Alaski & British Columbia. Gajowy poszedl sobie na polowanie na jelenia i natknal sie .. na niedzwiedzia. Grizzly zobaczyl go i natychmiast zaatakowal z odleglosci okolo 50 metrow. Gajowy oproznil magazynek (3 naboje 7 mm Remington Magnum) w niedzwiedzia ktory dopiero padl w odleglosci okolo 5 metrow. Grizzly byl jeszcze zywy to mysliwy zaladowal sztucer ponownie i dobil go strzalem w leb. Grizzly wazyl 727 kg (3/4 tony) i mierzyl 3.8 metra. Czy sobie wyobrazacie ze..... jak stanal na tylnich nogach to mial prawie 4 metry wyskosci. Obok znaloziono jego legowisko ze szczatkami kilkunastu ludzi. On sie po prostu zywil ludzmi..."

Grizzly
Grizzly
Grizzly

3 FOTKA NAJLEPSZA

Kufa, co to jest? Ostrzegaj przed czymś takim.
Nie jem dzisiaj wędliny

No jaj jak pierwszy raz zobaczylem tez mnie trafilo... Sorry OSTRZEGAM MOCNE !!!!!!!!!!!!!!

Smacznego... nie ma co

To fake...

Za małe obrażenia

No szkoda... zrobił tylko 3 fotki... ale swoją drogą dziwne ze w TV nic nie wsponmnieli ???

Cytat:
2003-09-29 00:43:51, Slenna pisze:
No szkoda... zrobił tylko 3 fotki... ale swoją drogą dziwne ze w TV nic nie wsponmnieli ???

Grizzli zjadł reportera i zakąsił kamerą

Pewnie to jakies stare jest i w TV moze to bylo ale kilka lat temu

Kiedyś był program nakręcony w naszych ślicznych Tatrach w okolicy Morskiego Oka. Znaleźli tam małego niedźwiadka rozszarpanego prawdopodobnie przez innego niedźwiedzia, co poskutkowało tym, iz jego matka rozjuszona również ostro traktowała "intruzów" na swoim terytorium.
Nie do końca więc miniek musi być "ludojadem" żeby rzucić się na człowieka, czasami powodują nim inne przyczyny, sama natura, piękna, ale jaka może być groźna...

Eee tam przecież to lipa!! to zdjęcie jest stare
Co odważniejszych może zainteresuje adres www.rotten.com -koniecznie przed śniadaniem !!!!

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz20CD dnia 2003-09-29 11:23:07 ]

Cytat:
2003-09-29 00:35:10, Zoltar pisze:
To fake...

Za małe obrażenia

Dokladnie. Na dodatek niedzwiedz ten to nie grizly a zwykly przerosniety niedzwiadek. Porownajcie sobie jego pysk z niedzwiedziami np brunatnymi (chociaz niekoniecznie, ale nie jestem zoolog zeby cos takiego stwierdzic lub chociaz znac sie na niedzwiedziach ). Analogicznie mozna porownac lape...

Cwikus a jak Ty bys wygladal po 4 nabojach 7mm Magnum

O ile bys wygladal ... nic dziwnego ze ten niedzwiedz jest "incognito"

3 naboje ... Ja bym nie wygladal . Ale podwazalbym np sprawe rzeczonego strzelania z remingtona z 50 metrow to nie psg-1 zeby trafiac stuprocentowo wiec obrazenia hmm... sam nie wiem . Wlasciwie takich pytan mozna siac setki typu dlaczego lesniczowi chodza ze strzelbami a nie z tymi jak to sie nazywalo... sztucery ??

No juz sie nie wymadrzam...

W kazdym razie ja w to nie do konca wierze