[S] Części do maluszka, zobacz warto !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Dziś mam na sprzedaż kilka części do maluszka, kupiłem nowa maszynkę i muszę się ich pozbyć :

- fotel kubełkowy bimarco C z pasami Schroth - cena 200 zł
- fotel kubełkowy nie wiem jaki z pasami Zender - cena 200zł
- silnik fabryczny i skrzynia biegów przejechane tylko 80 tysięcy kilometrów - cena 200 zł
- tłumik z dużego fiata - cena 40 zł
- przerobiony gaźnik - cena 40 zł
- klatka bezpieczeństwa według załącznika J skręcana - cena 400zł

Zależy mi na szybkiej sprzedaży, fotele w stanie dobrym bez przetarć, przelotki całe, tak samo jak pasy. Silnik w 100% sprawny, realny przebieg. Przedmioty wystawione również na innych portalach ogłoszeniowych i aukcyjnych. W razie pytań dzwonic pod numer 726113878 lub pisać priv. Zdjęcia robione na szybko telefonem, dlatego taka jakość. Ceny do negocjacji

[ wiadomość edytowana przez: jozekpospiszyl dnia 2012-05-13 11:33:59 ]

PW

co jest zrobione w tym gaziku foto poprosze klepie go

[ wiadomość edytowana przez: adik007777 dnia 2012-05-13 22:31:30 ]

Daj więcej zdjęć klatki może wezme

Chciałem kupić kubełek od użytkownika slugang122. Wszystko zostało uzgodnione na GG. Przelew poszedł w poniedziałek 29 kwietnia. Fotel miałbyć wysłany kurierem, ale podobno kurier nie przyjechał, tak więc rzekomo został wysłany pocztą. Jeszcze przez tydzień tj do następnego poniedziałku był kontakt ze sprzedającym, później tylko informowałem że kubeł nie doszedł, lecz odpowiedzi nie było. Ostatnio gdy przeglądałem giełde, pojawiło się ogłoszenie tego użytkownika, zaintrygowały mnie przedmioty, które chce sprzedać, ponieważ takie części dodatkowo proponował mi slugang122. Napisałem PW do tego użytkownika. Odpisał, że to nie on sprzedawał mi kubełek tylko jego pilot, który rzekomo jest na jakiejś tam komunii. Tylko, że slugang122 logował się chwilę przed(11:02 bodajże) założeniem konta przez jozekpospiszył(ok 11:20). Tak więc wydało mi się to podejrzane.
Poprosiłem o numer telefonu do tego "pilota", lecz do tej pory go nie otrzymałem, w ogóle nie było już żadnej odpowiedzi ze strony "obu" użytkowników. Coraz bardziej przyzwyczajam się do myśli, że straciłem 150zł. Zobaczymy jak dalej się sprawy potoczą. A narazie przestrzegam innych.

Wysłałem prywatną wiadomość.

Witam

W związku, że zostałem oskarżony o wyłudzenie i oszustwo muszę się ustosunkować do tego. Mianowicie przez ostanie 4 dni nie byłem dostępny ponieważ byłem na rodzinnych uroczystościach z dala od domu, dlatego nie odpisywałem na gadu-gadu. Kontaktu telefonicznego nie miałem, dlatego też wyszło jak wyszło. Rozumiem tu użytkownika, że się martwi o swe pieniądze, jednak są one w 100% bezpieczne, nie jestem oszustem. Fotel został wysłany, na końcu swej wypowiedzi zamieszczę potwierdzenie nadania paczki. Jeżeli użytkownik chce to zwrócę mu pieniądze lecz mogę zapewnić że fotel dojdzie do czwartku. Więcej informacji udzielę prywatnie kupującemu dlaczego przesyłka się opóźniała.

Sprawa wyjaśniona. Zwracam honor sprzedającym, pomyłka każdemu się może zdarzyć.

Ja dodam, że chciałem kupić fotel od slugang122, ale po rozmowie na PW okazało się, że to nie ten model który szukam.

Za to fotel od jozekpospiszyl jest tym którego szukam i wysłałem prywatną wiadomość w tej sprawie, proszę o odpowiedź (widzę że przeczytana ale odpowiedzi brak).

Obecnie fotelami sa zainteresowani uzytkownicy ktorzy byli pierwsi i czekam na ich odpowiedz. Bez pasów nie sprzedaje foteli.

Jakby tamci zrezygnowali, to jestem chętny na Cobrę, niech będzie z pasami. Mogę odebrać osobiście w każdy dzień, do Strzelec Opolskich mam 5 minut jazdy.

jest ten gaznik bo go klepałem

@ R1-E ok nie ma sprawy, dam znać dziś wieczorem, jednak do odebrania były w przyszłym tygodniu gdyż zawiazłem maluszka do mechanika w Nakle z skąd wroci prawdopodbnie w ten weekend. Na profilu widziałem że jesteś z Błotnicy takze jak możesz wyślij mi priva z numerem telefonu a jak coś już będe wiedział to zadzwonie.

@ apropo gaźnika, co w nim zrobione jest nie wiem, kupiłem go z allegro i moj maluszek ożył po zamontowaniu go i nowego tłumika z dużego fiata. Myślę że taki zestaw dał z 3-4 konie. Foty wyślę gdy będe w domu lub wrzuce je w tym temacie.

Uwaga !!! józek pospiszyl to oszust nie kupować żadnych części.Nie wpłacać żadnych pieniędzy.Ja straciłem 400zł.Sprawa na policji

Czyli jednak miałem racje.

Ja kupiłem od niego ten: - fotel kubełkowy bimarco C z pasami Schroth - cena 200 zł

Z tym, że ja kupiłem osobiście. Z czego pasy Schroth nie będą mi potrzebne i sprzedam je razem z fotelem Jacky który wymontuje na rzecz Bimarco.

Więc u mnie zakupy udane.

Jeśli kogoś interesuje zakup całego auta (w innym temacie), widziałem że rusza się ono o własnych siłach, ale parę drobiazgów brakuje by nie poleciał dowód przy kontroli.

Przepraszam ale o co chodzi ? Fotel dostałes, wplaciłeś 150 zł z czego przesyłka 32 złote a fotel 120 zł, wiec co gratis mialem ci dorzucic pasy schorth ? No nie bądz smieszny. Co do tego hf1965 to gosciu jest na forum 4 dni, i pierd*** jakies głupoty ogloszenia stoja juz kilka tygodniu a jedyne co sprzedalem to bimarco c i bimarco b. Wiec nie wiem o co chodzi max_5 czy jakos tak i temu hf.

Policja odświerzy ci pamięć .Tableta za 400zł

Nie tak się umawialiśmy, a mogę to potwierdzić rozmowami z GG. Fotel miał kosztować 100zł, tak jak w temacie zresztą jest. 30zł miała kosztować wysyłka, a sam użytkownik zaproponował mi pasy za 20zł.
I tylko dlatego zapłaciłem 150zł, a nie 130.

Sprawa z oszustwem sie rozwiązała oszustem okazał się slugang 122 .Podszył się pod jego konto allegro i email i narobił długów Józek Pospiszyl który jest niewinny

[ wiadomość edytowana przez: hf1965 dnia 2012-06-02 08:16:54 ]