Jesteśmy w PZMocie!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem poinformować szanownych Klubowiczów i nie tylko, że z dniem dzisiejszym Klub Rajdowy Rally-Kraków został przyjęty w poczet członków rzeczywistych Polskiego Związku Motorowego i co się z tym wiąże, możemy działać jako Automobilklub ze wszystkimi prawami i obowiązkami członka PZM. Czyli od dzisiaj jesteśmy Klubem działającym jak np. Automobilklub Krakowski czy Polski, czy jeszcze inny. Jeśli w najbliższym czasie zrobimy licencje sędziego, możemy spokojnie zacząć robić KJSy . Jeśli chodzi o termin kursu, będe wiedział jutro.

GRATULACJE !!!!!! wiec panowie kiedy oblewamy ??? hehe ( teraz zostane zbesztany ze jestem alkocholikiem jak zwykle to wiem )

chciałem jeszcze w tym miejscu serdecznie podziękować prezesowi ZO PZM w Krakowie, Panu Rutkowskiemu dzięki któremu zostalismy tak szybko przyjęci i Panu którego nie pamiętam nazwiska- za bardzo dobre zaopiniowanie naszego Klubu na dzisiejszym posiedzeniu.

(Rysiu jak zwykle o jednym albo hyde park albo gorzał, niereformowalny typ )

Cytat:
2004-01-27 19:55:44, Konrad_P pisze:
i Panu którego nie pamiętam nazwiska- za bardzo dobre zaopiniowanie naszego Klubu na dzisiejszym posiedzeniu.

(Rysiu jak zwykle o jednym albo hyde park albo gorzał, niereformowalny typ )

Pan ów nazywa się Nidecki a Rysiu jak zwykle tylko o jednym

Gratuluje!! No ciesze sie bardzo, z dniem dzisiejszym otworzyl sie nowy rozdzial w historii sportu samochodowego w Krakowie, Polsce, a moze nawet Świecie....

cieszy mnie to bardzo mysle że teraz w krakowie bedzie wiecej imprez organizowanych legalnie przez was niż przez AK

jest pieknie !!!

super!!!!!!no to teraz mysle ze licencje u was zrobie a nie w AK na prawde EXTRA!!!!

Nie pozostaje nam nic innego jak promować klub i zawodników pozyskując tym sposobem sponsorów. Mam nadzieje że pokażemy konkurecji że jak się chce to da sie zrobić dobre imprezy, ale to wymaga zaangażowania sie wszystkich klubowiczów
Ciesze się że już są jakieś efekty pracy
P.S.
Rysiu ty dowcipny alkoholiku, psujesz opinię naszego Automobilkubu

spoko spoko o oblewaniu pogadamy w innym poscie a jak a co do zaangazowania to jak cos to pomoge

gratulacje!! :)

gratulacje dajcie AK chwilę na dojście do siebie, a potem im pokażcie, jak powinna działać taka organizacja

Konrad - gratulacje
No i widze ,że komisja rewizyjna tez musi się zabrać do roboty
Pozdrówki i jeszcze raz wszystkim gratuluję
Paweł

niemogę nic innego napisac niż to że Gratulujei jestem pod wrażeniem

superos to co panowie moze bytak jakis rajdzik krakowski na rozgrzewke

No i stalo sie...
jest dobrze ale moze byc jeszcze lepiej.
Ale teraz lepiej nie zapeszac.
Konrad - Gratulacje!!!!!!
A ja nadal bede urywal sie z pracy i z uczelni zeby robic fotki

Septembeer

NIKON RULEZ!!!!!!

Wiedzialam, ze tak bedzie!!! To bylo do przewidzenia, dlatego nie jestem zaskoczona ale gratuluje, bo Konrad zrobiles wszystko, zeby klub tak dzialal No to juz wiem gdzie bede zdawala licencje kurde, juz sie nie moge doczekac ...

rysiu, chyba bedziemy musieli pic sami

Gratulacje !! Teraz tylko trzeba się wypisać z tego AK Krakowskiego

Cytat:
2004-01-28 22:29:40, KGR pisze:
..... No to juz wiem gdzie bede zdawala licencje kurde, juz sie nie moge doczekac ...

Licencje będziesz zdawała tam gdzie wszyscy czyli w PZM, nie ma lekko

Cytat:
SiZ Wysłany: 2004-01-28 23:33:59

Licencje będziesz zdawała tam gdzie wszyscy czyli w PZM, nie ma lekko

kurde, ale lapiesz za jezyk.. chodzilo mi o kjsy

Cytat:
2004-01-29 17:39:26, KGR pisze:

kurde, ale lapiesz za jezyk.. chodzilo mi o kjsy

tak myślałem