[126p] Biały Elegant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, jestem nowy na forum i na wstepie chcialbym zaprezentowac mojego maluszka. Zakupilem go w czerwcu, na poczatku wyjelem podstawki pod sprezyny i zamontowalem krosno sport z tylu a z przodu obcielem podstawki pod resor o 1 cm zminilem filtr powietrz i zalozylem nowy wydech . Niestety przebieg ma duzy bo 100tys ale blacharskoo trzyma sie niezle jak na el w przyszlosci ma byc klatka i wogule jakas rajdowka z tego ma byc a i kupilem szutrowki bo samochod ma byc na szuter dlatego nie chcialem go zbytni go zglebic hmm co jeszcze a dzis zerwalem wszystkie wygluszenia. Prosze o wasze opinie i rady

Zdjęć nie widać, ale po opisie wiadomo co to jest, wydaje mi się, że będzie to dla ciebie zbyt "specyficzne" forum.

Inną sprawą jest to, że internet w żadnym wypadku nie zwalnia cie do pisania po Polsku, to co napisałeś wygląda naprawdę masakrycznie.

Witamy na forum

Cytat:
2011-08-24 21:47:28, SnackMac pisze:

a gdzie jest to rally? na klapie koło 126p?
Witamy z otwartymi ramionami

"rally" dopiero bedzie, poniewaz sa to zdjecia z poczatku prac kiedy zalozylem chromy pozdejmowalem listwy i jakies tam male naprawy przeprowadzilem. Teraz pozrywalem wszystkie wygluszenia i beda przeprowadzone prace blacharskie bo pare dziurek w podlodze ma ale bez tragedii niedlugo sprobuje dodak kilka zdjec z prac dodac

Wittamy i zyczymy cierpliwosci

co ty mu tam na dach załadowałeś

pare nowych zdjec

imageshack.us/photo/my-images/855/obraz179z.jpg

imageshack.us/photo/my-images/192/obraz185z.jpg

imageshack.us/photo/my-images/231/obraz192p.jpg

imageshack.us/photo/my-images/580/obraz191p.jpg

Narazie plany na ten samochod sa takie

1.Zrobienie blacharki
2.Miejsce za kierownica czyli kubelki.szelki,kiera
3.Poprawienie dolotu i lekki zamach

Zawieszenie jak dla mnie jest juz dobrze zrobione i mam pytanie czy sparco sprint wcisne do malucha? Na zdjeciach sa zwykle debice passio a do "upalnia" po szutrach zakupilem Dunlop 12'' profi szutrówki. I co sadzice jest to moj pierwszy maluch i dopiero sie ucze [

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2011-08-25 13:56:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2011-08-25 13:57:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2011-08-25 13:58:39 ]

aa na dachu to kajak nie mailem czym zawiesc go nad jezoro . Moglibyscie mi powiedziedziec jak wklejac zdjecia bo nie wiem czy dobrze to robie

aa na dachu to kajak nie mailem czym zawiesc go nad jezoro . Moglibyscie mi powiedziedziec jak wklejac zdjecia bo nie wiem czy dobrze to robie

jak na el mało zgniły bardzo fajny prawie jak mój

taki kubeł mam u siebie i wchodzi bez większych kombinacji, gorzej jak byś chciał mieć dwa takie, ja na pilocie mam bimarco c i się mieści bezproblemowo. Tylko jeszcze troszkę czyszczenia nitro i środeczek zacznie wygladać. powodzenia w pracach

Ładny ładny, moj 98 rok w gorszym stanie był a nalatane miał 60 tysii, chodzi mi o podłoge

Mam pytanie bo chcialbym odelzyc maksymalnie samochod to co powycinac w drzwiach wszystkie te blachy? i w tylnych boczkach ? co jeszcze mozna powycinac lub ponawiercac?

W drzwiach można zejść sporo kilogramów usuwając oryginalne szyby, ich mechanizmy, wzmocnienie i część blach - zależy co kto lubi W komorze silnika masz do wycięcia półkę i blachy po obu stronach. Na forum jest sporo tematów i aut w ten sposób zrobionych, znajdziesz tam też na pewno zdjecia.

ok kupilem dzis nowe felgi r13 i mam pytanie czy do malca wejdzie opona 165/70 r 13??

do bobka wszystka da się upchnąć , tylko po co ci taki lacz

daj - 145/70 albo 155/65

Ale na 165 na tyle bedzie np. cos mocno dobijac przy prawie seryjnym zawiasie (wyjeta podstawka pod sprezyny )??

Oto zdjecia moich nowych nabytków

tylko mam problem bo niewiem czy kolce wejda do boba bo duzy rozmiar ale poprostu grzech nie kupic bo trafila sie prawdziwa okacja!!