| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gridley Omega MV6 Olesno | 2005-02-03 10:03:15 Cześć !
Tak jak obiecałem, dzisiaj dotrzymuje słowa. Udało mi się wreszcie przywieść moją kochaną MV6.. No cóż niestety nie jest jescze zarejestrowana, ale podzielę się z Wami osobistymi odczuciami na temat tego samochodu. Kolor czarny metalik, lakier jest w znakomitym stanie i nie spodziewałem się zę auto z roku 96 może być tak zadbane. Środek z wstawkami IRMSCHERa wygląda troszkę gorzej, Helmut palił sobie fajeczki i potem zostają ślady na welurze.. No cóż nie można mieć wszystkiego na glanc. Silniczek idealny, brzmi pięknie. O kulturze pracy nic nie powiem ponieważ na razie mogłem przejechać się tylko po parkingu, z niecierpliwością czekam kiedy będę mógł wyjechać na drogę. Rozrząd wymieniony aktualny przebieg to 65 000 km. Mam nadzieję że wreszcie będę mógł posmakować komfortu jazdy samochodem z automatyczną skrzynią biegów. Wyposażenie jest pełne oprócz skóry i nawigacji. W sumie to nie lubię skóry więc wcale nie żałuję Oczywiście mam zdjęcia, nie wiem czy mogę je sobie tak umieszczać, więc od razu spytam administratorów FORUM, odnośnie szczegółów co i jak. Muszę Wam powiedzieć że najgorsze jest czekanie, teraz ładnie polerują mi bryczkę, mam nadzieję zę najpóźniej we Wtorek czy Środę wyjadę i pokaże bestyjkę przechodzią :] Pracuję też nad WWW
Pozdrawiam wszystkich użytkowników MV6 Gridley gridley@interka.pl |
Gridley Omega MV6 Olesno | 2005-02-03 10:11:23 No tak rzeczywiście nie pomyślałem
Pomniejsze je i wkleje, mam nadzieję zę będę mógł przyjechać na jakiś zjazd LOBów
Ide pstrykać fotki
Pozdrawiam Gridley gridley@nterka.pl |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-02-03 12:14:49 Siemarozumiec!
Czesc i witam uzytkownika MV6 - MegaVypas6razy Kolejne wypasione auto
Pozdrawiam Tomek ![]() |
boogie LOB SYMPATYK M6 warszawa | 2005-02-03 14:43:57 Zaczynam sie czuć jak brontozaur...
|
Robson75 LOB NET MEMBER OMEGA B 2,5 V6 sedan Warszawa | 2005-02-04 17:58:30 1 Bardzo cieszymy sie z tego, ze przybyla do naszego grona jeszcze jedna omega
2 W klubie nie ma podzialu ze wzgledu na wyposazenie i pojemosc silnika, zatem nie namiejscu
3 To extra, ze jestes zadowolony z bestyjki, zyczymy bezawaryjnego uzytkowania!! 4 Do zobaczenia na drodze...lub spocie/zlocie klubu Pozatym WITAMY W KLUBIE!!!!!!!!!! |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2005-02-04 21:29:29 Boogie nie łam się ja tam zawsze mialem sentyment do Dinozaurow
Nowemu koledze gratuluje oczywiscie Bestyjki, oby sie dobrze sprawowala. [ wiadomość edytowana przez: _Gepard_ dnia 2005-02-04 23:16:51 ] |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-02-04 23:01:54
Ps.i tak C20Ne lepsiejsze od jakiś tam krzywych tłoków -musiałem to powiedzieć bo bym nie usnał
peace |
OLOBONO Opel Omega B 2.0 16v ... Toruń | 2005-02-05 00:21:14 2.0 16v to jest to!!!
a tak na poważnie bez żadnych slinikowo-wyposażeniowych animozji...witamy w klubie i powodzenia z bestia.... pzodr. |
renja Omega A Caravan Białystok | 2005-02-05 10:54:12 Oma 2.0 8V wypas podstawowy to jest to!!!!! Zwłaszcza po moich wcześniejszych przebojach z super-hiper-wypasionym autem o super-hiper mocnym silniku. Miałam przez 1,5 roku i więcej nie chce. Teraz z prawdziwą ulgą wróciłam do Omesi i biorąc pod uwagę niezawodność mojej poprzedniej (składak w stanie lekko opłakanym) to jestem pewna że obecna (stan idealny poniemiecki) też mnie nie zawiedzie.
Pozdrawiam wszystkich omegowiczów!! |
andzuk Ciechanów | 2005-02-12 23:28:44 Gridley Chyba nie sadzisz, że to jest jej realny przebieg... |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2005-02-13 10:22:39
Cos tu chyba lekko sciemniasz z tym przebiegeim albo Ciebie szwaby przekrecili |
Gridley Omega MV6 Olesno | 2005-02-13 14:06:15 Nie ściemniam lekko, auto jest w idealnym stanie, przez dwa lata szwab nie jeździł. Wycieków brak, automat idealny, serwisowany i przebieg udokumentowany. Kierownica jak nowa pedały tak samo drążek automatu..
Lakier jak w nowym samochodzie. Tak to wygląda. Szwab, który jeździł tym samochodem do kościoła miał to jako trzeci samochód. Więc nie ma źle, na razie jestem zadowolony a stan mówi sam za siebie nawet gdyby licznik był przekręcony to i tak jest idealnie
Pozdrawiam |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-02-13 14:28:44 i jeszcze pewnie oddał ją za 3 tyś ojro.
Podziwiam poprzedniego właściciela-niecałe 700 km miesięcznie |
Gridley Omega MV6 Olesno | 2005-02-13 14:52:27 Ja również bym podziwiał
Szczerze powiem że nie interesuje mnie czy kręcił czy nie.. Kupiłem ją jako dlatego ze była w super stanie technicznym oraz wizualnym. Co do przebiegu to wiadomo iż należy podchodzić z dystansem w końcu oszustów nie brakuje jednak jest to moje w zasadzie pierwsze autko i jestem bardzo zadowolony. Co do ceny to niestety za 3000 nie oddał :] |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-02-14 16:30:15
|
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-02-14 18:10:31 Sluchajta chlopy!
Tutaj moglo byc tak, ze koles mial np. problem z silnikiem, albo nie dopilnowal wymiany rozrzadu i w ramach gwarancji mu wymienili. Ja tam bym nie dowierzal, jezeli auto bylo by kupione w polsce, ale sprowadzone z niemiec raczej ma faktyczny przebieg. Po za tym, poszukajcie na mobile.de, tam czesto pojawiaja sie auta z niskim przebiegiem i to jest udokumentowane. |