Omeśka MV6 wreszcie w moich łapkach :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć !

Tak jak obiecałem, dzisiaj dotrzymuje słowa. Udało mi się wreszcie przywieść moją kochaną MV6.. No cóż niestety nie jest jescze zarejestrowana, ale podzielę się z Wami osobistymi odczuciami na temat tego samochodu.

Kolor czarny metalik, lakier jest w znakomitym stanie i nie spodziewałem się zę auto z roku 96 może być tak zadbane. Środek z wstawkami IRMSCHERa wygląda troszkę gorzej, Helmut palił sobie fajeczki i potem zostają ślady na welurze.. No cóż nie można mieć wszystkiego na glanc.

Silniczek idealny, brzmi pięknie. O kulturze pracy nic nie powiem ponieważ na razie mogłem przejechać się tylko po parkingu, z niecierpliwością czekam kiedy będę mógł wyjechać na drogę. Rozrząd wymieniony aktualny przebieg to 65 000 km. Mam nadzieję że wreszcie będę mógł posmakować komfortu jazdy samochodem z automatyczną skrzynią biegów. Wyposażenie jest pełne oprócz skóry i nawigacji. W sumie to nie lubię skóry więc wcale nie żałuję

Oczywiście mam zdjęcia, nie wiem czy mogę je sobie tak umieszczać, więc od razu spytam administratorów FORUM, odnośnie szczegółów co i jak.

Muszę Wam powiedzieć że najgorsze jest czekanie, teraz ładnie polerują mi bryczkę, mam nadzieję zę najpóźniej we Wtorek czy Środę wyjadę i pokaże bestyjkę przechodzią :] Pracuję też nad WWW

Pozdrawiam wszystkich użytkowników MV6
Gridley
gridley@interka.pl

No to gratulacje. Następne porządne auto w okolicy

Zdjęcia możesz zamieszczać (chyba, że przegniesz z formatem albo rozmiarem ) , a już napewno możesz w profilu.

Czekamy.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

No tak rzeczywiście nie pomyślałem
Pomniejsze je i wkleje, mam nadzieję zę będę mógł przyjechać na jakiś zjazd LOBów

Ide pstrykać fotki

Pozdrawiam
Gridley
gridley@nterka.pl

Siemarozumiec!
Czesc i witam uzytkownika MV6 - MegaVypas6razy
Kolejne wypasione auto

Pozdrawiam
Tomek

Zaczynam sie czuć jak brontozaur...

1 Bardzo cieszymy sie z tego, ze przybyla do naszego grona jeszcze jedna omega
2 W klubie nie ma podzialu ze wzgledu na wyposazenie i pojemosc silnika, zatem nie namiejscu
Cytat:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników MV6 Gridley gridley@interka.pl

3 To extra, ze jestes zadowolony z bestyjki, zyczymy bezawaryjnego uzytkowania!!
4 Do zobaczenia na drodze...lub spocie/zlocie klubu
Pozatym WITAMY W KLUBIE!!!!!!!!!!

Panu już dziękujemy za wspaniałe wypowiedzi.
[ wiadomość edytowana przez: Lapciuch dnia 2005-02-04 21:19:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2005-02-04 22:03:48 ]

Boogie nie łam się ja tam zawsze mialem sentyment do Dinozaurow

Nowemu koledze gratuluje oczywiscie Bestyjki, oby sie dobrze sprawowala.

[ wiadomość edytowana przez: _Gepard_ dnia 2005-02-04 23:16:51 ]

tutaj też dziekujemy, nie zmuszamy Cię do przebywania w tym gronie
[ wiadomość edytowana przez: Lapciuch dnia 2005-02-04 21:52:05 ]

[ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2005-02-04 22:05:14 ]

Ps.i tak C20Ne lepsiejsze od jakiś tam krzywych tłoków -musiałem to powiedzieć bo bym nie usnał

peace

2.0 16v to jest to!!!

a tak na poważnie bez żadnych slinikowo-wyposażeniowych animozji...witamy w klubie i powodzenia z bestia....

pzodr.

Oma 2.0 8V wypas podstawowy to jest to!!!!! Zwłaszcza po moich wcześniejszych przebojach z super-hiper-wypasionym autem o super-hiper mocnym silniku. Miałam przez 1,5 roku i więcej nie chce. Teraz z prawdziwą ulgą wróciłam do Omesi i biorąc pod uwagę niezawodność mojej poprzedniej (składak w stanie lekko opłakanym) to jestem pewna że obecna (stan idealny poniemiecki) też mnie nie zawiedzie.
Pozdrawiam wszystkich omegowiczów!!

Gridley Chyba nie sadzisz, że to jest jej realny przebieg...

Cytat:
Rozrząd wymieniony aktualny przebieg to 65 000 km.

Cos tu chyba lekko sciemniasz z tym przebiegeim albo Ciebie szwaby przekrecili

Nie ściemniam lekko, auto jest w idealnym stanie, przez dwa lata szwab nie jeździł. Wycieków brak, automat idealny, serwisowany i przebieg udokumentowany. Kierownica jak nowa pedały tak samo drążek automatu..

Lakier jak w nowym samochodzie. Tak to wygląda.
Szwab, który jeździł tym samochodem do kościoła miał to jako trzeci samochód. Więc nie ma źle, na razie jestem zadowolony a stan mówi sam za siebie nawet gdyby licznik był przekręcony to i tak jest idealnie

Pozdrawiam

i jeszcze pewnie oddał ją za 3 tyś ojro.
Podziwiam poprzedniego właściciela-niecałe 700 km miesięcznie

Ja również bym podziwiał

Szczerze powiem że nie interesuje mnie czy kręcił czy nie.. Kupiłem ją jako dlatego ze była w super stanie technicznym oraz wizualnym. Co do przebiegu to wiadomo iż należy podchodzić z dystansem w końcu oszustów nie brakuje jednak jest to moje w zasadzie pierwsze autko i jestem bardzo zadowolony.

Co do ceny to niestety za 3000 nie oddał :]

Cytat:
niecałe 700 km miesięcznie

ja teraz jestem tak udupiony w robocie że robię niecałe 300 km miesięcznie

Sluchajta chlopy!
Tutaj moglo byc tak, ze koles mial np. problem z silnikiem, albo nie dopilnowal wymiany rozrzadu i w ramach gwarancji mu wymienili.

Ja tam bym nie dowierzal, jezeli auto bylo by kupione w polsce, ale sprowadzone z niemiec raczej ma faktyczny przebieg.

Po za tym, poszukajcie na mobile.de, tam czesto pojawiaja sie auta z niskim przebiegiem i to jest udokumentowane.

Cytat:
2005-02-14 18:10:31, KOLIBERk pisze:
Ja tam bym nie dowierzal, jezeli auto bylo by kupione w polsce, ale sprowadzone z niemiec raczej ma faktyczny przebieg. Po za tym, poszukajcie na mobile.de, tam czesto pojawiaja sie auta z niskim przebiegiem i to jest udokumentowane.

a ja bym do końca nie wierzył
Niemiec też człowiek i liczyć potrafi, a skoro jest zapotrzebowanie na auta to i "cofka licznika" i inne przekręty są i w Niemczech do zrobienia i szczerze nie polecam zakupów samochodów (poza egzemplarzami kolekcjonerskimi) przez mobile.de
ech jak te auta pięknie na zdjęciach wyglądają...