Oma jest fajna, ale...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co wy na to ?

Adresik

Pozdrawiam,
Vino

piekny.ale pewno nigdy mnie na niego nie bedzie stac,nawet na 10latka.

super tylko dlaczego są takie drogie???

Nie mam pojecia czemu. Pewno dlatego ze takie fajne
Ale wypas konkretny.

A ja na to, jak na lato.

Po pierwsze - to jest mniejsze auto, konkurent w klasie sredniej 'premium' - C-Klasse, 3er, A4, X-type.

Po drugie - zdecydowanie wole C-Klasse i 3er.

Co do samego ISa - wyglada zdecydowanie lepiej niz (IMO) szpetny poprzednik. Wreszcie pozbyto sie wiesniackich tylnych lamp, a zestaw zegarow wyglada w miare normalnie. Nowoscia jest diesel.

a czy ktos sie moze orientuje jak to wyglada z plotkami wprowadzenia nowej omegi (d?) cos mi sie obilo o uszy ze ze wzgledu na klape jaka wiaze sie z wprowadzeniem modelu signum, opel bedzie chcial zaistniec w klasie wyzszej nowym modelem......
ciekaw jestem jak to bedzie, pewnie zaadapuja cos ze stanow (nowe modele saturna?) albo niezaleznie...cos ktos slyszal moze?

Gdzies tam ostatnio na Turbo facio jakis z Opla sie wypowiadal, ze Opel uznal ze jest za cienki w segmencie aut luksusowych i poprzestanie na astrach i vectrach.

Holdena mogli by w europie sprzedawac, bo takiego Monaro to ja bym wciagnal.

opel za cienki w klasie wyzszej???? echhh a my to czym jezdzimy? sam nie wiem po prostu za maly zysk + wszechobecna globalizacjo-standaryzacja = nastawienie na samochody okreslonej klasy....
szkoda moim zdaniem

No powiedzmy sobie szczerze... Oma nie jest jakims szczytem jakosci. Wygodna, z bajerami itd. ale jakosc calosci jest raczej srednia.

no szczytem jakosci to moze nie - sam to doswiadczylem (zreszta nie ja jeden) ale pomysleliscie kiedys ze w zwiazku z tym za kilkanascie lat nasze kochane forum bedzie albo zupelnielnie bezuzyteczne albo bedzie grupowalo ludzi kolekcjonerow modelu omega

[quote]
2005-03-13 23:07:29, OLOBONO pisze:
no szczytem jakosci to moze nie - sam to doswiadczylem (zreszta nie ja jeden) ale pomysleliscie kiedys ze w zwiazku z tym za kilkanascie lat nasze kochane forum bedzie albo zupelnielnie bezuzyteczne albo bedzie grupowalo ludzi kolekcjonerow modelu omega
[/quote

e tam moja bedzie mila dopiero 30 lat