Sie zaraziłem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich fanów Omegi
Od dawna planowałem zakup Omegi, ale niestety zawsze coś. A to rodzina, a to mieszkanie a to inne "duperele". W końcu powiedziałem dość, żona z wrazenia zamilkła i słowa nie powiedziała.(choć raz. No i w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem wielkiej, cudownej i ekstra wypasionej Omegi Caravan. I jakież było moje szczere zdziwienie kiedy w sieci znalazłem LOB, całą rzeszę podobnych mi ludzi którzy mają podobne podejście do tego auta. A jeszcze mój zachwyt wzrósł po przejrzeniu relacji ze zlotów i pikników. Razem z rodziną raczej nie spędzamy czasu w domu tylko staramy się coś ciekawego zobaczyć, dotknąć itp. Do tej pory z racji zamiłowań było to nurkowanie ale widzę że teraz czas dzielony będzie na dwie pasje.
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich LOB-ów, prędzej czy później się pewnie spotkamy
Sławek

NIe moge przywitać cię jako członek klubu ale jako "tester" ale mimo wszystko wielkie WITAM. Może będziemy mijać się gdzieś na drodze.
Omesia to również spełnienie moich marzeń, wiem co czujesz!!
Pozdrawiam

A na bełchatowski zlot z Trómiasta, to przez Nowe n/Wisłą. We trójkę raźniej. Jak będziecie się wybierać, to konicznie kontaktujcie się.

pozdrawiam

Witam wszystkich nowych i nie wtajemniczonych w zwyczaje LOB.
Podstawowa zasada którą albo sobie wpoicie albo będziemy się gniewać to nie robić bałaganu na forum
witamy się tu:Witam!!Jestem nowy....................

Egon czy zawsze musisz dłubać w nosie jak coś piszesz na forum.

no i przy kolacji ..... feee

Co wy znowu chcecie od mojego awatarka jest taki i będzie do chwili gdy spodoba mi się inny

Cytat:
2005-09-05 20:13:42, egonlublin pisze:
Witam wszystkich nowych i nie wtajemniczonych w zwyczaje LOB. Podstawowa zasada którą albo sobie wpoicie albo będziemy się gniewać to nie robić bałaganu na forum witamy się tu:Witam!!Jestem nowy....................

Uuups, sorki wielkie ale jeszcze nie wszystko udało mi się doczytać )) Oczywiście obiecuję solenie poprawę
pozdrawiam
Sławek

sorki ale mam problemy z kompem ( chyba czeka minie format )

[ wiadomość edytowana przez: egonlublin dnia 2005-09-05 22:11:26 ]

Hexe, e tam ekstra wypas, pochwal się rocznikiem w profilu.

Cytat:
2005-09-05 22:11:09, stanislaw pisze:
Hexe, e tam ekstra wypas, pochwal się rocznikiem w profilu.

No jak dla mnie wypas jak cholera Mimo że do tej pory jeździłem całkiem niezłymi to jakoś tak Omega bardzo mi podpasiła pod wieloma względami, komfortu jazdy, wielkości, wyposażenia itp. A rocznik zaraz dodam
pozdrawiam
Sławek

Arturro7 ja na 90% będe się wybierał do Bełchatowa (o ile auto nie zrobi psikusa). I oczywiście, że przez Nowe (tam jest najtańszy gaz ). Nie wiem tylko piątek czy sobota, bo moja pani chce w sobote rano zahaczyć o Tuszyn (ciuszki i pierdołki ).
Jakoś się zgadamy na forum albo jakuś.
Pozdro
egonlublin awatark jest w deche

Cytat:
2005-09-05 19:53:11, Arturro7 pisze:
A na bełchatowski zlot z Trómiasta, to przez Nowe n/Wisłą. We trójkę raźniej. Jak będziecie się wybierać, to konicznie kontaktujcie się. pozdrawiam

Hlip hlip
Niestety do połowy listopada jestem uziemiony w 3mieście. Żona wybrała jakieś gówniane studia lekarskie i teraz po 6 latach nauki i roku stażu zafundowali jej jakiś powalony egzamin państwowy. No i siedzi od 1 września i zakuwa jak dzika. A ja musze siedzieć i pilnować naszego malucha Ale to pilnowanie nam nieźle wychodzi bo skubany nie ma jeszcze roku a już za kierownik siada

cześć Hexe
podzielam, podzielam twą fascynacyję i również witam jako tester
Bardzo podobnie zareagowałem gdy zobaczyłem LOB.
Ale tu same świrusy, czasem nawet gorsze ode mnie... Zaraz się na pewno rzucą na mnie..
Hexe !!! pokaż jakieś fotki swojej wymarzonej i wypieszczonej...!!! ciekaw jestem

Cześć ciekawe kiedy minie okres fascynacji a nadejdzie okres walki ze rdzą

Szkada energii na walkę ze rdzą w Omie.. lepiej walczyć z głupotą...

Cytat:
2005-09-06 21:06:48, misiaty3 pisze:
Cześć ciekawe kiedy minie okres fascynacji a nadejdzie okres walki ze rdzą

Tam zaraz Moja omcia mimo ze kupiłem ją z dojczlandu w naprawdę idealnym stanie (przebieg 125000 - potwierdzony w książce serwisowej) to od wczoraj stoi u blacharza. Tak na wszelki wypadek dałem ją do konserwacji i dokładnego przejrzenia. Jakby co chłopaki usuną mi wszytkie ewentualne ogniska rdzy. I będzie pięknie Zdjęcia zapodam jak tylko od doktora samochodowego wróci

Cytat:
pokaż jakieś fotki swojej wymarzonej i wypieszczonej...!!! ciekaw jestem

Hehehe, albo mnie wzrok myli albo mamy bliźnaiczki kolor sie zgadza, buda też tylko moja w wersji CD i rok młodsza od koleżanki

[ wiadomość edytowana przez: hexe dnia 2005-09-07 11:04:45 ]

Profanum novum non cumatum..
Co to jest wersja CD???
A moja to niby w jakiej wersji... poproszę o uświadomienie...
pzdr.
Nico

Cytat:
2005-09-07 17:04:38, Nicodem pisze:
Co to jest wersja CD???

To ta której nie masz.