MotoNews.pl

OlszaRally zaczyna prace nad nowym 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam od jutra wraz z ekipą OlszaRally zaczynamy prace nad moim maluchem jesli bedą postępy będziemy dorzucać zdjecia |

powerd by OlszaRally

Juz go podziwiałem na forum Terytorium126p. Fajna maszyna, ale jak na ELa przystało troszkę rdzy jest. Jednego jestem pewny - TRAFIŁ W DOBRE RĘCE. Życzę powodzenia i trzymam kciuki

hehe Pietrek bedziemy pracowac bedziemy ale wiesz co ze soba zawsze trzeba miec :>? Doprowdzimy do stanu uzywalnosci :]

wiem wiem Szymon ja to wszytko wiem damy rade tylko wiesz zeby prace sie nieskonczyly pod autem

pod autem to ty czesto bedziesz :]

będzie się działo cały weekend(niejeden) przed nami

ja też zarzuciłem aktualizacje na blogaOlszaRallyGarage

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-04-14 17:33:27 ]

a więc prace posuneły sie do przodu
zapraszam do oglądania

EEE patent z puszka od piwa jest mój idobrze wycisza malucha

Yyyy... a dlaczego bitgum na gorąco zdejmujecie U mnie na zimno bardzo ładnie odchodzi. Tzn tam gdzie było mokro odchodziło dużymi płatami, a tam gdzie sucho kruszył sie na drobniejsze, ale też ładnie odchodził. Jak sie podgrzeje jest łatwiej

nowy patent na wyciszenie bredy! w sam raz na miasto

Cytat:
2005-04-14 22:04:46, PitusK pisze:

fi 80 jak sie zbiore to może nawiedze was tam kiedyś

widze ze dzis sie dzialo :] hmm w sobote wieczorkiem jestem

To dziala panowie jezdze tak meisiac.
Raz na meisiac nowa puszka i jest ok.
Czekam na brede i nie robie dlatego porzadnej zwezki pozatym kazdy zawsze sie patrzy po jaki h.. ta puszka...
Wydech w srodku wybebeszony i przerobiony - przelot pelny dlatego nie da sie bez tego jezdzic na coedzien.
Takie OT

Zajebisty ten znaczek masz!!!!!! Gdzie cos takie mozna zrobic i ile moze kosztowac????

dzisiaj spory postep w pracy autko sie troszku obniżyło z tyłu w poniedzalek mam nadzieje zostanie zrobione przednie zawieszenie no i wygluszenia ze srdoka niestety odkrywaja kolejne zloza rudego!!
Pozdrawiam całą ekipe

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-04-15 22:32:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-04-15 22:34:15 ]

wlasnie Czuczu dalo by rade zrobic napis czcionka taka co na klapie mial seat Leon? Bo kolega chce sobie taka xywke na tylna klape wstawic i wlasnie nie moze takich literek dostac...

kiedy zdjecia z dzis???? :> ja jak dorwe kabel to sciagne zdjecia Swapa.... :] i filmiki :]

więcej fotek z wczoraj OLSZA od fotki 100_8908.JPG

to dla Ciebie Szymonie haha