Jednak beda RSMP w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak doczytałem sie na Autoklubie bedzie w pazdzierniku VI runda mistrzostw Polski

Jesli dobrze kojarze klub PROF to ten zwiazany z Kościuszką??

Wreszcie pod nosem bedzie troche fajnej jazdy

No i dwa rajdy w Krakowskiem jest dobrze a może byc tylko lepiej

Pozdrawiam
Tomek

jeśli to naprawde wypali to będzie zajebiście !!! trzymam kciuki !!!

tak!

"No i dwa rajdy w Krakowskiem jest dobrze a może byc tylko lepiej"
to nzcazy jakie ?? sa w planach czy juz wiadomo co i jak i kiedy ??

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-05-08 13:35:54 ]

Cytat:
2005-05-08 13:33:26, bartek-bujak pisze:
tak! "No i dwa rajdy w Krakowskiem jest dobrze a może byc tylko lepiej" to nzcazy jakie ?? sa w planach czy juz wiadomo co i jak i kiedy ?? [ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-05-08 13:35:54 ]

człowieku wiesz w ogóle co sie dzieje w rajdach ?

pytałem bo niewiedzialem czy te plany z runda mistrzostw polski to zamiast rundy pzm-otu

a ten 3 rajdzik to Będzin sie tak domyslam ale juz o nic niepytam bo sie boje

co sie tak irytujesz spokojnie

no to zobaczymy jak imprezka wypadnie, mam nadzieje ze bedzie udana

Cytat:
2005-05-08 21:33:53, bartek-bujak pisze:
pytałem bo niewiedzialem czy te plany z runda mistrzostw polski to zamiast rundy pzm-otu a ten 3 rajdzik to Będzin sie tak domyslam ale juz o nic niepytam bo sie boje co sie tak irytujesz spokojnie

1. 15 lipiec Rajd Krakowski (PPZM)
2. Ostatnia eliminacja RSMP w Krakowie- z tego co dzisiaj sie dowiedziałem wcale nie taka pewna ale bardzo prawdopodobny Kraków
3. Jaki Będzin ?????????
4. Czytaj na bieżąco newsy na portalach to się nie będe irytował

wiem wiem wiem ok!

Będzin -mialem na mysli rajd zamkowy 29-30 lipca

jak widze to lipiec naparwde sie ciekwie zapowiada dla odmiany jakos 1-2 lipiec jest rajdzik terenowy takze sporo tego i pod nosem

a jakby jeszcze ta ostania eliminacja rsmp była u nas to juz pełnia szcześcia , trzymam kciuki

Spoko spoko! Rozpalone głowy!! Plany są SUPER - ale jak to wiedzą wszyscy, którzy śledzili chociażby historię tegorocznego, niedoszłego DOLNOŚLĄSKIEGO - różnie "ciekawie" bywa z organizacją rajdu. Mam nadzieję, jak wyszyscy, że jednak to co zaplanowano-odbędzie się bez przeszkód.

Pozdrawiam wszystkich

PS: na zakończenie - jak rajd (dolnośląski) nie przyszedł do zimy to zima przyszła na rajd w niedzielę posypało na Elmocie a Ci co spali w namiotach i samochodach to mieli chyba nietęgie miny