Wojana z irakiem=litr paliwa 98 ok 4,5zeta??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale sie porobi jak pujdzie bezyna w góre.Slyszalem tak od kilku osób ze tak moze sie wlasnie stac z tą ciecza ze podrozejeaz do tylu zlotychCo wy na to??

no to lipa, moje autko spala niekiedy 12 litrów na 100km, więc chyba zbankrutuje, albo oddam na aukcje nerkę

Co tu zrobic??ropniaka tez sie nieoplaca.Jedynie zalozyc gaz do malca.Tylko ze to go lekko osłabiI co tu moze poczac biedny czlowiekMowi sie ze pierwszy milion to trzeba ukrasc a potem to juz jakos samo idziehmmmm ale ten swiat jest

oj gazu to bym na pewno nie wsadził, nic pozostaje się ograniczać w innych wydadkach i będzie oki!!!

Jak tak bedzie z tym paliwem to niektórzy beda szli do garazu odpalali sprzet,posluchaja troche pracy silnika pokreca siechwile wokul auta i to tyleZamkna garaz i dzwiek silnika musi im zostac w pamieci

no jak tak faktycznie bedzie to ja albo zbankrutuje albo sie fczesniej przesiade na rower tylko ze zrobie chyba 4 kolowy a moze jeszcze jakas karoserie wrzuce zeby choc troche przypominal samochod

To moze z tego jakas N-grupa wyjdzieTylko biedne nogibeda musiały troche zniesc tego ciezaru

Mam taki plan aby zrobić kopię pojazdu Filnstonów, wtedy paliwo może kosztować nawet 10zł

na to samo wyjdzie bo po takiej jednej próbie jak ostatnio(było super)to trzeba bedzie kupic nowe buty.No a jak wiadomo firmowe sa troche drogie

proponuje samochod z napedem rakietowym wkoncu bedzie wojna to bedzie duzo rakiet

ale cena paliwa rakietowego to przekracza niekiedy wrtośc auta, nie mówiąc juz jakie jest tego spalanie

hehe gadzio ja nie mowie o paliwie rakietowym tylko o tym ze podczas wojny bedzie pelno rakiet wiec bierzesz sobie takie 2 rakietki przymocowujesz po bokach autka no i wiesz potem jest tylko power i sruuuuu........

a co z wyhamowaniem tej piekielnej predkoisciNo chyba ze sie bedzie smigało az sie w rakietkach skonczy sie ,, jedzenie,,

Ale tak powaznie to jak sie skonczy ta wojna to moze nawet potanieje ropa!!No chyba ze USA przegra.Ale wtedyby było fajnie jakby 1 litr kosztował 2 zetawszyscy by ziummmmmmmmm robili

no bylo by mioooooooodzioooooooo
hehe a co do hamowania to jak bys chcial sie zatrzymac to wciskasz przycisk wyrzucania rakiet a one leca sobie w strone iraku

Panowie wy chyba sobie nie zdjecie sprawy że w Polsce 70% ceny paliwa to podatek i wahnia ceny mogą występować jedynie w granicach tych 30% a w komunistycznej Unii Europejskiej podatek wynosi ok 90 % a w niektórych krajach Unii nawet ponad 100%!!!
Więc nie rozumiem dlaczego niektórym się tak spieszy do tej "Europy" Niedługo będziemy płacić podatek za przekręcenie kluczyka w stacyjce jak Bruksela tak ustali...

No wiec nic innego niepozostaje panie i panowie jak przerobic bolidy na wodeAle z tymi podatkami to ostro przesadzaja

Jezeli wierzyc mozna faktom na TVN to ropa niestety poszłą w góreNiezafajna informacja

e tam nie jest tak źle
ZOBACZCIE TUTAJ

Konrad McRae

Na razie jest ok.Ale musza sobie odbic za te rakiety które kosztuja ,,dość duzo,,Ale jak przejeli te szyby naftowe to moze bedzie nawet taniej.To by było fajnie