| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-10-19 19:35:15
weź do jednej ręki ciężki młotek, do drugiej siekierę, potargaj włosy, na język trochę papryki chili (oczy się zaczerwienią itp.) i idź do nich wykrzykując, żeby się nie opierdalali tylko wzięli do roboty i naprawili to co schrzanili - powinni się przestraszyć - innego sposobu pewnie nie ma.................
[ wiadomość edytowana przez: Krzysiu1981 dnia 2005-10-19 19:37:47 ] |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-10-19 21:37:11 Witam!
Tutaj przedstawiam moje boje z gazownikami z Wroclawia - Jakart ul.Dluga - Ryszard Tadaszczak Pojechali ze mna ze hejjj. - zle podpieli wtryski do cylindrow, - zalozyli nierowne przewody od wtryskow od 23 do 33cm - na roznym poziomie wwiercili sie w kolektor z dyszami, - zalozyli nieszczelny reduktor - wlozyli za duze przewody od wtryskow do dysz - 6mm, a wystarczyly 4mm - analiza spalin przekraczala 7 krotnie normy i certyfikaty - ogolnie obsluga 1 klasa. poczytaj : czesc 1 czesc 2 I tak z tego nic nie wyszlo. Zjebali mi tylko katalizator. Dobrze ze PEPE mi wyslal sprawny. Bylem u nich chyba z 7 razy. Ale te dupki i tak nic nie zdzialali. Auto palilo mi przez 2 miesiace po 25l lpg na 100km. Telepalo calym autem, czasami "strzelalo w gaznik", bylo slabe. Dzwonilem do przedstawiciela firmy wloskiej w Warszawie chyba z 10 razy. Dopiero znalazlem drugiego gazownika, ktory ma pojecie o co biega. ”TRIX” Piotr Kwinta, ul.Wolności 64, 48-231 LUBRZA tel.077 4376293 Poswiecil mi caly dzien, zrobilismy to razem, teraz auto smiga super. Kosztowalo mnie to bagatela 100zl za caly dzien. Pali srednio od 13 do 15l lpg. A tych z dlugiej mam gleboko w dupie, jezdze na przeglady do tego nowego kolesia. Przynajmniej chlop ma pojecie co robi. Jak bede mial czas, to wszystko to opisze w jedna calosc. |