| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-08 18:55:53 najpierw daj cos dobego na przód;]
potem daj coz 1 droznego na tył ;] |
paawlo krakow | 2006-02-08 19:16:31 tez myslalem o jednodroznych do tylu ale prosze mi powiedziec jaki dokladnie model kupic i do przodu i do tylu. |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-08 20:31:31 podaj model radia dokładnie rodzaj muzyki jakiej słuchasz czego wymasz (aha elipsy 6x9 w tak małym autku nie sa zbyt dobrym pomysłem no chyba z esłuchasz jakiegos tekno i idziesz na ilosc nie jakosc) a i ile kasy chcesz w tym utopic ![]() |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-08 22:56:22 tak na szybko to na :
PRZÓD TYŁ oczywiscie jesli nie planujesz kupowac wzmacniacza itd. jako ze elipsy sa 3 -drozne a ty chyba nie wymagasz jakis "chocków klockow" to nie ma chyba co montowac tweeterów na przodzie jeszcze kable i wyciszenie
głosniki nie sa super jakosci ale juz zagraja ale ja bym sie jednak upierał za wstawieniem np:16.5 na tyle z wycietymi wysokimi tonami czyli grajace basem a na przodzie dodac to tych co podałem jakies dobre tweetery
poczekaj na kolejne wypowiedzi szczegolnie anie z max audio jutro pewnie zagladnie około południa bo teraz "relaxuje sie" z łukaszem
pozdrawiam |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-02-09 10:07:53 Ja bym jednak sobie tez darowal tyl i zainwestowal w PANELE i wygluszenie przodu. |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-09 11:11:20 ali nie czytasz dokładnie miało byc do 400zł ![]() |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-09 16:32:40
mata bitumiczna "twarda" dobra ale trudna w nakładaniu ![]() |
paawlo krakow | 2006-02-09 18:38:54 To juz teraz wiem ze te maty nie sa zle A te panele to widzeze trzeba wycinac kawalek blachy w dzwiach |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-09 23:22:57
Jezeli chodzi o APP To daruj je sobie, Poszukaj lepiej Dynamat, drozsze ale nie bedziesz ich musial wymieniac po 1-2 latach Co do cinquecento to mamy twardy orzech do zgryzienia... jest to samochod ktory naprawde ciezko dobrze nagłosnic Ale przy odrobinie ciezkiej pracy mysle ze podołasz temu cena ma byc do 400zł łacznie ze wszystkim? Jezeli tak to proponuje zaoszczedzic i kupic tansze głosniki np Hertz albo Powerbass, powerbass to jest doslownie rewelacja jezeli chodzi o techno, idealnie sie w tej muzyce sprawdzaja a zainwestowac w pozodny montaz. Bo słabsze głosniki ale prawidłowo zamontowane napewno zagraja lepiej niz nawet najlepsze bez wygłuszenia i z niechlujnym montazem ![]() |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-02-10 12:17:09 Szwagier ma CC i ma zrobione tak: w fabryczne miejsca z przodu ma wsadzone 10 blaupunkta 2drozne. Z tym ze trzeba bylo wyciac w maskownicach seryjnych miejsca na wysokotonowy bo sie nie miescil. Z tylu jajka pioneera w tylnych boczkach (kupil takie specjalne boczki pod to), tyl wygluszony. Wszystko pod pioneerem 7600 czy jakos tak. Nawet gra choc brakuje mu basu. Robil to sam i niestety o rade mnie nie poprosil, mysle ze bysmy cos lepszego z tego wykombinowali. |