Magurski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
może zaczne już jest po i wyniki klubowych kolegów całkiem dobre
Gratulacje chłopaki początek bardzo udany później cos sie zacieło ale koncówka znowu fajnie może ktoś napisze co tam sie wydarzyło na trzecim oesie

Pozdrawiam Pawła i Adama

no wię może ja zaczne, ale skromnie
było zimno ale zarąbiście mało widziałam bo siedziało się na serwisie, ale co widziałam to widziałam i zostawiam narazie przedsmak mojej maleńkiej galerii......

>>>przedsmak<<<

pozdrawiam wszystkich którym tak samo nogi przemarzły jak mi

gratulacje dla wszystkich naszych chłopaków, było bardzo dobrze.

byłem widziałem i muszę powiedzieć że lepszego zimowego rajdu jeszcze nie widziałem. super rajd, miejscami trudne warunki jedni latali bokami, a inni jechali zachowawczo. jestem pełen podziwu dla dwuch osób Waldka Janeckiego za to że chwilami chodził bokami szybciej niż Lancery, ( zanotował po 1 oesie 2 czas w gen.) oraz pełen uznania jestem dla Kajetana, gość wśród osiek jechał najszybciej, tyle szkoda ze jechał jako zerówka. Cieszę się że wszyscy nasi klubowicze ukończyli rajd. Brawa dla debiutantów za wytrwałość

P.S.
Dobrze ze ten rajd już się skończył, bo mogło by braknąć drzewa na opał w lesieJakoś grzać sie musieliśmy. Pozdrawiam pana z piłą spalinową

Gratuluje wszystkim osiagniecia mety Szkoda ze nas tam nie bylo

A co dokladnie dzialo sie na ZSS ze pozmienialy sie wyniki ??

no no no gratulacje dla krakusów

1 RUNDA PUCHARU PZM
1. Jan Chmielewski/Krzysztof Janik - Opel Astra GSi 1:09.09,8 (1. A7)
2. Tomasz Kramarczyk/Michał Trela - Opel Astra GSi +56,1 (1. N3)
3. Łukasz Bednarski/Michał Rechnio - Citroen Saxo +1.46,3 (1. A6)
4. Krzysztof Orski/Tomasz Chmiel - Volkswagen Golf GTi +2.44,8 (2. A7)
5. Marcin Trojan/Anna Wódkiewicz - Opel Kadett GSi +5.55,1 (3. A7)
6. Tomasz Trembicki/Marek Kaczmarek - Opel Astra GSi +5.59,8 (4. A7)
7. Jarosław Mikołajczyk/Paweł Mikołajczyk - Fiat Seicento +6.48,1 (1. A0)
8. Paweł Brzykcy/Grzegorz Borowiczka - Citroen Saxo VTS +7.06,7 (1. N2)
9. Marcin Lempert/Michał Całek - Opel Astra GSi +7.47,3 (1. N3)
10. Krystian Zygmunt/Damian Zygmunt - Suzuki Swift GTi +8.15,3 (1. N1)

GRATULACJE dla wszystkich na mecie i po za nia

Odnośnie pytania co działo się na ZSS: zamieszanie było potworne ponieważ było sporo protestów związanych z zablokowaniem odcinka co spowodowało spóźnienia załóg które później anulowano - OK. Natomiast straszny dym powstał między zawodnikami a dyrekcją rajdu wzwiązku z karami za przekroczenie prędkości. Na jednej dojazdówce postawiono fotoradar i na 50 karano kierowców za przekroczenie nawet o 21km/h !!! (jak nie masz prędkościomierza to jak to wyczuć po odcinku gdzie szedłeś 140km/h ?) mandat + 1000zł dla organiaztora za wykroczenie!!! pieniądze do zapłaty od ręki tzn po rajdzie. Dyrektor mimo próśb nie zgodził się na obniżenie tej kary!!! niektórym puszczały nerwy bo wcale się nie dziwie. Gratulacje dla wszystkich na mecie i po za nią.

odnośnie pytania co działo się na 3os: (załoga 122)....... myśle że tylko masa tego samochodu sprawiła że nie wylądowaliśmy na dachu tak przy 130-140km/h a skończyło się na wizycie w zaspie pod prąd odcinka - odkopanie zanim zdązyliśmy nawrócić nadjechał Paweł zjechanie mu z drogi i ......... zaspa drugi raz - strata ok7min.
Dziękujemy Wszystkim bez których ten debiut nie mógłby się odbyć: Nowakowski, Kalinka,Kmiecik i całej reszcie osób których nawet nie znam z nazwiska - DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!

mała galeria głównie zdjęcia z serwisu

>>>magurski<<<

i kilka filmików

>>>filmiki<<<

[ wiadomość edytowana przez: SoszkA dnia 2006-02-13 15:54:34 ]

foto Gosciowi z sc musiało byc głupio

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-02-13 18:29:00 ]

Cytat:
2006-02-13 18:24:08, Pisiek pisze:
foto Gosciowi z sc musiało byc głupio [ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-02-13 18:29:00 ]

nie bardzo bo Waldek (A0) startował przed Brożkiem (N0) a nie na odwrót...

hmm a ja słyszałem że Waldi dublował jakieś sc które jechało przed nim poza tym po pierwszym oesie jak go policja złapała spóżnił sie na PKC i jechał juz przed ostatni, za nim jechało tylko sc w innym kolorze , poprawcie mnie jeśli sie myle

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-02-14 11:13:03 ]

Rozmawialem z Waldkiem po rajdzie i mowil ze w polowie tego długiego oesu doszedl seja (czyli nadrobil nad nim 2 minuty) i go nie mogl wyprzedzic ale po jakims czasie go wyprzedzil. Na kolejnym przejezdzie tego odcinka, na prosbe zalogi dostali dodatkowa minute przerwy na starcie, ale to nie pomoglo bo znów doszli seja

heheh bo tak to jest z tymi sejami pałętają sie po drodze