Utwardzanie/ regeneracja amorkow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
O ile dobrze pamieta ktos od was z forum to robil (chyba na mogilskiej) w mogilanach juz nie robia (zmarlo sie facetowi)..

Prosze o info gdzie, jak sie jezdzi za ile itp..

Cytat:
2004-05-18 22:48:05, ade pisze:
w mogilanach juz nie robia (zmarlo sie facetowi)..

z tego co słyszałem to teraz syn tego gościa robi, ale nie jestem pewien na 100%

Ja w Maździe regenerowałem na mogilskiej i byłem bardzo zadowolony (gość daje także gwarancje).

a tak na marginesie to do Mazdy GT-R nie było żadnych zamienników do przodu - tylko oryginalne w serwisie - koszt 1200 albo 2000 zł (już nie pamietam) ......za sztukę

za regenerację z wymianą zapłaciłem ok 300 zł za dwa i sprawowały się jak nowe

[ wiadomość edytowana przez: Rekin7 dnia 2004-05-19 15:56:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: Rekin7 dnia 2004-05-19 15:57:35 ]

Cytat:
2004-05-18 22:48:05, ade pisze:
O ile dobrze pamieta ktos od was z forum to robil (chyba na mogilskiej) w mogilanach juz nie robia (zmarlo sie facetowi)..

Prosze o info gdzie, jak sie jezdzi za ile itp..

no moejmu kumplwoi robil.. al epodobno nie on i oddaje to gdzies:/ i ten amorek chyba szybko wylal co..

rekin, mozesz dac dokladny adres na mogilska?!?

Wszystkie informacje znajdziesz tutaj - też robiłem u niego amorki i narazie jest dobrze

"Regeneracja amortyzatorów
regeneracja amortyzatorów teleskopowych do samochodów wszystkich typów z roczną gwarancją w cenie
50% nowego amortyzatora."
czy mam rozumieć, że w wypadku malucha koszt regeneracji/utwardzenia to 25 zł/szt??

Odswiezam kotleta. Chodzi mi o firme mexol. Ktos jeszcze robil tam amorki? Jak sie sprawuja po tym czasie??
Mam do regeneracji omp do cienkiego i zastanawiam sie czy dawac tam, czy nie. Wolaja 80pln/sztuka i daja rok gwarancji.

Cytat:
2006-03-06 14:15:59, bart322 pisze:
Odswiezam kotleta. Chodzi mi o firme mexol. Ktos jeszcze robil tam amorki? Jak sie sprawuja po tym czasie?? Mam do regeneracji omp do cienkiego i zastanawiam sie czy dawac tam, czy nie. Wolaja 80pln/sztuka i daja rok gwarancji.

Chwilę (choć nie za długo) jeździłem na przerobionych amorach od nich i nie narzekałem. Moge chyba polecić!