Do posiadaczy Passatów i nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar kupić Passata 4 generacji myślę że tak z 97-98 rocznik.
Zdecydowałem się także z powodu bo zajął pierwsze miejsce w narodowym teście w auto-świecie. Dostał dosyć dobre opinie,chciałbym poznać jeszcze opinie wasze,najlepiej posiadaczy tych samochodów. Najważniejsze to na co patrzeć i jak podczas kupowania używanego?,co się najczęściej psuje,czy jest drogi w utrzymaniu. Posiadacze tego auta piszcie szczerze nie zachwalajcie tylko dlatego bo posiadacie te autko,a wiadomo każdy super chwali to co ma.

Witam , chodzi Ci o Passata B5 jak coś to tylko kup 1,9 TDi , samochó jest ok mankament to taki , że często siada zawieszenie , łączniki i wachacze aluminiowe i końcówki to główny mankament w tych autach . Pozdrawiam

Jak dla mnie B4 i nic wiecej B5 juz był awaryjny moj sasiad ma B4 2,4 V6 normalnie super autko i wcale tak nie duzo pali.

pierwsze i podstawowe primo ZEBY NIE BYłA BITY (albo nie za mocno) bo moj kolega ma B4 bitego i praktycznie nie da sie zrobic zawieszenia bo wszystko jest krzywe, spawane i pojebane ale ogolnie jak auto by bylo zadbane, z TDi 110 KM to napewno byłby to super Volks