Mam mały problem!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

A więc do rzeczy po przekręceniu teko przełącznika na światła mijania nie zapala mi się podświetlanie zegarów i tych innych pierdół !! jak pobawię się kilka razy włączając i wyłączając to się nieraz zapala ?? czy to wina tego zespolonego przełącznika ?? da się go rozebrać i naprawić aha i nie odbija mi od lewego kierunku ;/

zespolony padniety
szukaj opisu w dziale porady
buylo i jest fotorelacja

spoko mam rozebralem sa w nim popalone panceze przewodow ;/ tylko jak rozebrac ten przelacznik od swiatel (ten co sie przekreca) i dalczego te przewody sie popalily ;//

było nie raz nie dwa...
przewody się palą bo są często skręcane, przecierane i na dodatek duże prądy i często iskrzy na stykach (wtedy się grzeją)...

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2006-06-07 08:37:32 ]

i mi sie wlasnie popalily !! wymienilem je na nowe ale pomieszalem kolorki !! ma ktos moze fotke rozebranego tego bajerka gdzie sie przekreca swiatelka (moze ktos specjalnie dla mnie rozbieze i zrobi foto) itp bym byl bardzo wdzieczny nie mam pojecia jak mam to polaczyc ktore jest ktore (

chlopaki pomorzcie nie wiem jak mam to podlaczyc miedzy tym przelacznikiem a plytka !! a autko potrzebne !! (

z małego problemu zrobił się duży nikt nie potrafi pomoc ??