| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Snale Sympatyk FEFK VW Touran Goczałkowice | 2006-06-07 15:02:49 Witam na forum i zapraszam na spoty. W Warszawie w każdy czwartek o 20 gdzieś na mieście (jutro w Blue City przy gokartach)
LINK podany przez Ciebie Jeśłi to jest laminat bez pianki wypełniającej, to lepiej sobie odpuść i poczekaj aż pojawi się jakiś używany z pakietu ZENDER RS
[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2006-06-07 15:05:04 ] |
RysiekLBN Był CabrioRS2000 Lublin | 2006-06-07 15:05:56 moze nie to samo ale podobny... ![]() |
Pjetja_RS RS 2000 Warszawa | 2006-06-07 15:19:19
Niestety nie mogę zbyt długo czekać ponieważ 20czerwca wstawiam samochód do lakierni. Przy okazji co myślici o takim na przód http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=107708587 Aha no i jeszcze jedno bardzo istotne jaki kolorek byście wybrali ponieważ będzie zmieniany (narazie obstawiam czarną perłę) |
Opal Renault Megane Coupe Zduńska Wola | 2006-06-07 15:32:43 Ten przedni odradzam. Słaba jakość, jakiś większy krawężnik, górka i zderzak masz połamany. Kiedyś kupiłem podobny zderzak to wiem... Zresztą ciekawe czy ma już mocowania czy trzeba dorabiać, jeśli trzeba dorabiać to znowu dodatkowe koszty. |
Snale Sympatyk FEFK VW Touran Goczałkowice | 2006-06-07 15:37:20 Czarna perła będzie ok Ewentualnie granatowa takie coś jak w moim profilu. Jak jest czysty to przechodzi od jasnego niebieskiego/turkusowego po ciemny granat. |
-OMEN- Skoda Superb Szczecin | 2006-06-07 16:17:10 Według mnie najładniejszy na tył jest Zender MK7.
Ciężko go dostać i trzeba polować na allegro itp. A czemu ci tak śpieszno, przecież zderzak możesz za jakiś czas kupić i pomalować. Nie da się poprostu zendera kupić tak od ręki. Towar deficytowy. Te wynalazki które pokazałeś, mi osobiście wogóle się nie widzą . Chyba, że ktoś lubi taki przysadzisty styling.
Pamiętaj, że produkty z laminatu potrafią długo "siadać". Żebyś się nie zdziwił, że ci się za jakiś czas odkształci i będziesz musiał go szpachlować, równać i jeszcze raz malować. |