[szukam...] Zdjecia, filmy... z polskich rajdow 77-84

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, szukam wszelkich materialow wizualnych (moga byc i audio...) z rajdow w polsce w latach 1977-84..

Po tym jak ostatnio pojawil sie klip z festiwalowego 88 uwierzylem ze moze w koncu cos sie uda znalezc z tego okresu...

Na stronce PZMot jest dziura akurat z tych lat...

Co prawda to byly czasy gdy myslalo sie glownie o jezdzie a nie zdjeciach dla potomnych, ale moze ktos cos ma?

Dzieki za kazda pomoc!
Lapek

M. Halczyński Wyścig górski Krzyszkowice 1980 r.

Mam jeszcze parę ale musze poskanować
Gdzieś był też film ale wcześniejszy (70 ??) tylko jest na kliszy 8mm i nie bardzo mam to jak przetransferować.

Oj za wszystko z lat 77-84 bede na prawde wdzieczny Skanuj, skanuj, kiedys sie na bro umowimy!

Lapek

Czemu akurat z tych lat ??

Cytat:
2006-07-24 15:29:17, Lapek_Gdansk pisze:
Jak w temacie, szukam wszelkich materialow wizualnych (moga byc i audio...) z rajdow w polsce w latach 1977-84.. Po tym jak ostatnio pojawil sie klip z festiwalowego 88 uwierzylem ze moze w koncu cos sie uda znalezc z tego okresu... Na stronce PZMot jest dziura akurat z tych lat... Co prawda to byly czasy gdy myslalo sie glownie o jezdzie a nie zdjeciach dla potomnych, ale moze ktos cos ma? Dzieki za kazda pomoc! Lapek

gdzie ten klip ??

Klip Festiwalowy

Milo mi sie robi jak widze ten klip, widze moje stare smieci... Ehhh wzruszylem sie... Mialem wtedy 10 lat i chyba mam za zle ze mnie tam rodzice nie zabrali wtedy a mieszkalem jakies max 1000 metrow od miejsca gdzie rozgrywal sie festiwalowy...

Cytat:
Czemu akurat z tych lat ??

Szukamy z pilotem materialow z tamtych lat ze wzgledu na to, ze wlasnie w tym okresie startowal tata mojego pilota, nawet z pewnymi sukcesami, typu v-ce mistrzostwo Polski. Wieczorem podam wiecej szczegolow jesli kogos interesuja

Lapek

Był kiedyś taki topic ze strarymi rajdami , ale nie mogę go znaleźć ...
W każdym razie też looknij sobie tu :

Raz

Dwa

Trzy

Cztery

Pięć

Pozdro. Piotrek.

Cytat:
2006-07-25 12:35:39, Lapek_Gdansk pisze:
Szukamy z pilotem materialow z tamtych lat ze wzgledu na to, ze wlasnie w tym okresie startowal tata mojego pilota, nawet z pewnymi sukcesami, typu v-ce mistrzostwo Polski. Wieczorem podam wiecej szczegolow jesli kogos interesuja Lapek

To może być gorzej, Ja mam raczej fotki mojego Ojca i ekipy krakowskiej. Jeśli możesz to podaj nazwisko może sie znali z moim Tatą

Cytat:
Lapek_Gdansk pisze:
Szukamy z pilotem materialow z tamtych lat ze wzgledu na to, ze wlasnie w tym okresie startowal tata mojego pilota, nawet z pewnymi sukcesami, typu v-ce mistrzostwo Polski. Wieczorem podam wiecej szczegolow jesli kogos interesuja Lapek

No podaj te szczegóły panie kolego

rsmax ma cały swój zbiór niepokazywanych fotografi z tamtych lat,

www.myabarth.com - dzial "POLSKI"

okolo setki zdjec ze zbiorow Marka Sadowskiego wielokrotnego MP

trzeba sie tylko zarejestrowac ...

pozdrawiam
pawel