V RAJD JURAJSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"...16 września 2006 (sobota) serdecznie zapraszamy na kolejny-V Rajd Jurajski. Tym razem bedzie to impreza połączona z 4 Ogólnopolskim Rajdem Architektów.

Trasa Rajdu wynosi 137 km, 8 prób sportowych. Start o godzinie 13.00 meta godz. 17.19 ..."

Zaczerpnięto z: LINK

W końcu zjechali z wpisowym w dół i chyba się zastanowię. Ktoś się polanuje wybrać?

a ja tak zapytam w tym watku-to kiedy bedzie anwa w koncu ? bo jak narazie to widze ze wszystkie terminy sa pozajmowane...

ja pierwotnie miałem startować ale finansowo nie wyrobię

Ja sie wybieram na 99% (o ile sponsor nie zawiedzie) , wiem ze Kopi też bedzie startował i prawdobodobnie Paweł Chytroś, zapowiada sie niezła jazdaa!!!

Relacja z Rajdy u mnie na stronce... Polecam też klip z Tychów.

Nasz filmik z V Jurajskiego

Filmik

fajne były próby ?

Próby jak dla mnie rewelacja

Rudawa super - pozostałe to jazda pod górę i jedna lub dwie szykany. Na maluszki średnie bo nie można się było napędzić do ciekawych prędkości...

A mnie sie nie podobał tylko jeden zakręt

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-09-19 23:53:13 ]

Cytat:
2006-09-19 23:52:22, Pisiek pisze:
A mnie sie nie podobał tylko jeden zakręt [ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-09-19 23:53:13 ]

buehehe bo to nie wyścigi na 1/4 mili na imprezach tego typu trzeba kręcić nie tylko silnikiem ale i kierownicą

poważnie?? noto żeś mi teraz pojechał mnie sie przynajmniej ten silnik kreci bo tobie pada na pierwszych oesach

jak Twój silnik przejedzie tyle co mój to pogadamy

Gadzio wszyscy wiedzą że tobie i twojemu Malcowi nikt nie dorasta nawet do pięt

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-09-21 16:01:23 ]

Cytat:
2006-09-21 15:57:10, Pisiek pisze:
Gadzio wszyscy wiedzą że tobie i twojemu Malcowi nikt nie dorasta nawet do pięt [ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-09-21 16:01:23 ]

za to terazwszyscy już wiedzą ze jesteś mistrzem świata w konczeniu rajdu na czas szkoda że na trawniku a nie na mecie

Gadzio daj se na luz, bo nie chce mi sie z tobą kłócic, dobrze by bylo jak byś mniej gadał a wiecej jeżdził

cisza bo obu natrzaskam
pamietajcie ze wiem gdzie mieszkacie

a wracajac do jurajskiego to mam duzo filmikow tylko czasu brak na wrzucenie ich gdzies tam.. Jakby ktos chcial to teraz na anwie wezme cd z fotkami jeszcze od wojtka baranskiego i moge wypalic pozniej te wszystkie materialy razem

cyyaaa

Cytat:
2006-09-21 18:46:45, Pisiek pisze:
Gadzio daj se na luz, bo nie chce mi sie z tobą kłócic, dobrze by bylo jak byś mniej gadał a wiecej jeżdził

odezwałsię ten co ma przejechane 2 kjsy i zna się najlepiej na wszystkim

haha przepraszam pana Mistrza Polski (każdy wie jak go zdobyłeś i każdy wie jak jeżdzisz), weż sie chłopie nie ośmieszaj każdy jeżdzi tak jak umie ale ty jestes najlepsiejszy!!!

Cytat:
2006-09-21 19:45:02, Pisiek pisze:
haha przepraszam pana Mistrza Polski (każdy wie jak go zdobyłeś i każdy wie jak jeżdzisz), weż sie chłopie nie ośmieszaj każdy jeżdzi tak jak umie ale ty jestes najlepsiejszy!!!

tytuł zdobyłem uczciwie, a ośmieszasz to się ty, a to że zjada Cię zazdrość to tylko twoja sprawa, znając Ciebie to jeszcze walniesz jakimś tekstem na koniec