POMOCY 524td brak zielonego kółeczka ze strzałką-niepali

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
524td z 91r.Mam problem po stłuczce samosilnik żucił palenie,na desce rozdzielczej brakoje zielonego koleczka ze strzalką ,w necie znalazłem info ze jest to czujnik gotowosci rozruchu- ale nie wiem gdzie go szukac.szukałem też czujnika wstrząsowego ale jego też nie moge znaleść ?jesli ktokolwiek wie coś na temat tych czujników prosze o pomoc.

Panowie co jest ? nikt nieiwe
dodam że stłuczka była niegrozna przed nią palił tak sobie (poprzedni własciciel tzw "debil" tu na tym forum chwalił sie że zrobił 50 tys na czystym opale)-mniejsza ztym
po stłuczce terazwogóle nie pali, dopiero po bezpośrednim podaniu + do pompy paliwa.

Masz uszkodzoną świecę żarową dlatego nie świeci zielona strzałeczka

Cytat:
2006-11-12 17:38:39, remikxl pisze:
Panowie co jest ? nikt nieiwe dodam że stłuczka była niegrozna przed nią palił tak sobie (poprzedni własciciel tzw "debil" tu na tym forum chwalił sie że zrobił 50 tys na czystym opale)-mniejsza ztym po stłuczce terazwogóle nie pali, dopiero po bezpośrednim podaniu + do pompy paliwa.

i ty kupiłeś od tego debila samochód czyli jesteś taki sam jak on

BMW kupiłem w lipcu, a otym że gość jeżdził na opale dowiedziałem sie tu na forum miesiąc temu czytając posta " moje auto zjada rzepak"

nie krytykujcie mnie koledzy, tylko pomóżcie jesli umiecie