od pewnego czasu gdy włączam tylną szybę to po krótkiej chwili czuję pewnego rodzaju smród....sprawdzałem bezpiecznik od szyby i jest oki....rezultat jest taki że włączam szybe co chwila i wyłączam bo strach że coś sie zaraz sypnie...zupełnie nie wiem gdzie szukać usterki???? czy przy bezpiecznikach czy gdzieś po kablach szukać?????
rysiu1 Klubowy Weteran było espero jest voy ... Gorzów Wlkp.
Espero Ci zdechło i już się rozkłada i stąd ten smrodek
A tak na serio:
No to jak nie masz pojęcia gdzie i wiedzy to do elektryka bo to nie tak łatwo telepatycznie powiedzieć co.Ja stawiam na kabelki lub coś iskrzy w złączkach
apropos tylniej szyby, mam pytanko czy we wszystkich esperach tylna szyba sie tak strasznie dlugo nagrzewa bo w samochodzie mojego ojca w astre juz po kilku minutach cala szyba jest odparowana a u mnie trzeba jechac kilka kilometrow i jeszcze nie do konca jest ok??
2007-02-21 22:37:05, molloch pisze:
apropos tylniej szyby, mam pytanko czy we wszystkich esperach tylna szyba sie tak strasznie dlugo nagrzewa bo w samochodzie mojego ojca w astre juz po kilku minutach cala szyba jest odparowana a u mnie trzeba jechac kilka kilometrow i jeszcze nie do konca jest ok??