Ogrzewanie tylnej szyby....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od pewnego czasu gdy włączam tylną szybę to po krótkiej chwili czuję pewnego rodzaju smród....sprawdzałem bezpiecznik od szyby i jest oki....rezultat jest taki że włączam szybe co chwila i wyłączam bo strach że coś sie zaraz sypnie...zupełnie nie wiem gdzie szukać usterki???? czy przy bezpiecznikach czy gdzieś po kablach szukać?????

Espero Ci zdechło i już się rozkłada i stąd ten smrodek

A tak na serio:
No to jak nie masz pojęcia gdzie i wiedzy to do elektryka bo to nie tak łatwo telepatycznie powiedzieć co.Ja stawiam na kabelki lub coś iskrzy w złączkach

pamiętaj, że ogrzewane są również lusterka - być może tam gdzieś w kabelku coś skwierczy (nie ruszałeś przypadkiem tapicerki ostatnio?)

apropos tylniej szyby, mam pytanko czy we wszystkich esperach tylna szyba sie tak strasznie dlugo nagrzewa bo w samochodzie mojego ojca w astre juz po kilku minutach cala szyba jest odparowana a u mnie trzeba jechac kilka kilometrow i jeszcze nie do konca jest ok??

Cytat:
2007-02-21 22:37:05, molloch pisze:
apropos tylniej szyby, mam pytanko czy we wszystkich esperach tylna szyba sie tak strasznie dlugo nagrzewa bo w samochodzie mojego ojca w astre juz po kilku minutach cala szyba jest odparowana a u mnie trzeba jechac kilka kilometrow i jeszcze nie do konca jest ok??

u mnie tak-zresztą pisałem o tym dwa dni temu