Ktoś coś poleca ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś poleca z klubowiczów jakieś konkretne fotele kubełkowe - oczywiscie typowo sportowe, ale nie koniecznie z homologacja tylko bez żadnych bzdetów

zależy czy nowe czy używane, ja miałem używanego starego BiMarco i byłem zadowolony, jeździłem też w Arkowym nowym Dakarze lub Expercie (te z homologacją), już nie pamiętam (skleroza jak zwykle) i muszę powiedzieć że zajebiste, Sparco też są ok, ogólnie nie można powiedzieć że jakieś są do bani bo jesli mają nową kostrukcję (z laminatów epoksydowo-szklanych tak jak BiMarco) to spełniają normy bezpieczeństwa. Jesli chcesz kupić tani kubełek to na pewno BiMarco ( o jezu płacą mi za tą reklamę??? )

dzięki za info Konrad
co się dzieje, że taki tu spokój ?

Cytat:
2004-08-17 13:12:06, Weisman pisze:

nie wiem, doszło do tego że nikomu się nie chcę dupy ruszyć zeby coś napisać...

masakros

weisman kupuj tylko odlewane fotele nie pchaj się w rurkowe bo jak sobie wbijesz rurkę w du... to ci się odechce, sparco albo OMP kupisz już w b.dobrym stasnie w granicach 400zł z utraconą homologacją.

P.S.
nie każdy siedzi 24h na dobę przy kompie żeby zobaczyć co na forum słychać.

Ze względu na cenę polecam Bimarco B lub C. Za 120 - 200 zł można na hodze trafić w dobrym stanie z szynami.

dzieki za odp.

widzę, że się rozruszało towarzystwo

Cytat:
2004-08-17 13:12:06, Weisman pisze:
dzięki za info Konrad

niektórzy zapierdalją na 3 zmiany i żadko coś włączją kompa

Ja też zapycham od 9 do 21.
Nikt nie powiedział, że będzie łatwo

to jest topic od tym kto ile zadupca w pracy czy o kubełkach ?

to nie ja wystartowałem z tematem pracy - he he he

ja sobie nabylem 2 sparco sprinty i sobie bardzo chwale, co wazne sa naprawde wygodne, wczesniej jezdzilem na bimarco to mnie tylko dupa od jazdy bolala