[k] tarcze sprzęgła do 2.0 dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Kupie tarcze sprzęgła do 2.0 dohc o śr. 215mm w stanie bdb/idealnym lub nową!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

W sklepie gdzie kupiłem łożysko oporowe do 2.0 koleś ma też tarcze i docisk.Tarcza o ile dobrze pamiętam kosztuje coś koło 100zł

ma byc cos lepiejszego czy najtańsze ?? jutro dowiem sie w hirtoniach i Ci powiem co i za ile moge mieć, oczywiście mowa o nowych

Cytat:
2007-08-21 21:50:01, barakuda pisze:
ma byc cos lepiejszego czy najtańsze ?? jutro dowiem sie w hirtoniach i Ci powiem co i za ile moge mieć, oczywiście mowa o nowych

super

czekam na inf.

mowa o czymś co przeniesie moment mojej cherlawej 1.6

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

no troche to deficytowy towar i nie koniecznie tani z tego co mają u mnie to jest tak:
- regenerowane tarcze tzn. nabijane okładziny i wymieniane tłumiki drgań jeżeli to konieczne po 70zł w hurcie, nie widziałem ich i nie wiem jak to wygląda
- nowa tarcza może nie zbyt markowa bo z 4maxu po 91 czy 92 zł, może to nie rarytas ale powinna dac rade , my ładujemy w warsztacie części 4maxu i nie ma narazie reklamacji
- no i z górnej półki jest sachs po około 200zł w hurcie , ale to juz jest dosyć konkretna tarcza

taniej ciężko będzie znaleźć cos ciekawego, jak byś czymś był zainteresowany to daj znać tutaj albo na tel 609-020-308, jak by co to w piątek albo w sobote z rana bede w katowicach przelotem to mógłbym to podrzucić jakoś

barakuda to ty zyjesz w ogole?

tarcza pasuje z tempry 1,8/dedry/delty. Nowa z Valeo kosztuje okolo 200zl

Cytat:
2007-08-23 00:03:38, dejta pisze:
barakuda to ty zyjesz w ogole?

na pogrzebie nie byłeś to jeszcze żyje
a co do Valeo to jest po około 160-170zł tylko nie ma jej na miejscu i cholera wie ile trzeba czekać ale jak dla mnie sachs jest lepiejszy w tej grupie cenowej

Dam odpowiedź w/po weekendzie - badam jeszcze temat metalowego sprzęgła

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

A ja tak od siebie napisze bo jutro jade po nową tarcze 215mm do mojego 2.0 i cenowo u mnie to tak wygląda:
90zł-hart
120-MAPA
360-SACHS

Ja niestety kupuje tą z Harta bo już mi sie budżet wyczerpał ale na jakieś 10tys.km moją jazdą może wytrzyma.