MotoNews.pl
8 {sprzedam} kompletny NOWY zaplon elektroniczny fiat dohc (218066/257) - PT

{sprzedam} kompletny NOWY zaplon elektroniczny fiat dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na sprzedaz mam:

dwie nowe cewki z modulem magneti marelli AEI200A{czarna cewa modul i radiator}

nowy elektroniczny bezstykowy aparat zaplonowy magneti marelli SM800AX{aparat montowany w blok}

i taki sam SM800AX z przebiegiem 5000 kilometrow w stanie bardzo bardzo dobrym{zalozony na pol roku przed sprzedaza poloneza 2000 i zdjety tuz przed

czesci przeznaczone do silnika 2000 dohc ale mysle ze z kazdym dohc beda pracowac poprawnie

wolalbym sprzedac to w dwoch kompletach na dwa silniki, ale jestem otwarty na inne propozycje

cena modulu 120 zlotych
cena aparatu nowego 180, prawie nowego 150 zl.

zdjecia przedmiotow wkleje moze jeszcze dzis

wstepnie jestem zainteresowany - mógłbym fotki poprosić

foty

nowy:

prawie nowy:

cewki z modulem i radiatorem{zestaw}

bart bo powiem temu starszemu biednemu i dobroczynnemu panu co robisz z tymi rzeczami

bart a do ładowskiego sohca nie bedzie to pasowalo?

czy te biale kabelki to da sie kupic osobno? mam taki uklad w polonezie jako fabryczny upgrade. kopulka przez ten kabel jest inna i przy najblizszej zmianie bede musial przerabiac (robic dziure), ale ten kabel mnie martwi, niby jest duzo grubsza wiazka niz zielony kabelek zwykly, ale gdyby sie przetarl?

Ten kabelek jest wlutowany na stałe do aparatu, więc raczej osobno tego nie kupisz.

[ wiadomość edytowana przez: BartM dnia 2008-08-19 22:11:34 ]

nawet nie popatrzylem. no to lipa, bo ja mam jeszcze inny aparat, kopulka nie jest przykrecona, tylko jest na zatrzaskach tak jak normalnie w polonezie. ale modul i cewke mam takie same - nawet kilka w zapasie
Zdarzaly sie przypadki przetarcia tego kabla?

bart jeden taki zestaw cewka-aparat bym zarezerowal, moze byc ten uzywany, chce tylko popytac jaka jest mozliwosc przerobienia tego pod Lade

wiec tak, poniewaz jest duze zainteresowanie tematem, a ja jak mowilem wolalbym sprzedac to jako dwa zestawy sprawa ma sie nastepujaco, pierwszy zainteresowanie wykazal furiosus i zeby byc fair czekam do jutra na potwierdzenie ze NA PEWNO chce komplet i jest w stanie zaplacic za towar w ciagu 24 godzin a nie za miesiac np

drugi byl borys , chce komplet nowy, tez go prosze o analogiczne potwierdzenie do jutra czy na pewno

trzeci na komplet jest frizer{ na temat przerobienia tego pod lade niewiele wiem ale moge ci frizer powiedziec ze ja z kolei mam do argenty na glowice przerobiony elektronik bezstykowy z poloneza 1600 montowany tam w bloku, tak ze wszystko mysle sie da, sprytny tokarz, jakas tulejka i smiga}

na poszczegolne elementy na razie otrzymalem 1 oferte na nowy aparat, w przypadku nie sprzedania tego jako komplet jest ktos chetny na modul z cewka?

OK. Ja odpuszczam temat, chyba jednak pozostanę na stykowym.

bart jeśli nie sprzeda się komplet nowy i do 2-3tyg nikt się nie będzie zgłaszać po zestawik to ja bym łyknął to

Tak więc gdyby za ten czas Ci dalej zalegało to w garażu to się odezwę.

Potwierdzam Barcie iz w obliczu rezygnacji Furiosusa biere nowy komplet.

Jak juz wczoraj na priv pisalem, podaj prosza namiary na przelew ktory jestem w stanie zrealizowac w ciagu 24 h

Klaniam sie.

ok nowy aparat i cewka z modulem ida do borysa, namiary na przelew oraz kwote za wysylke wysle Ci na prv, ide wlasnie na poczte zwazyc to i bede wiedzial.

czekam na decyzje frizera

wysylka kompletu aparat cewa z modulem to 12,5 za zwykly i 14 zl. za priorytet , krajowy

bart sprawa jest taka ze ja bylbym tym zainteresowany bo rozwiazuje mi to po czesci sprawe zaplonu, ale niestety zaplacic i odebrac moge po 29 sierpnia bo w tej chwili fizycznie nie mam jak, takze jezeli zalezy ci szybko na kasie no to niestety ja odpadam