(br) Swap

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do w domu bude z papierami na 900. Buda z klatka od ireco po piaskowaniu zdrowa do malowania. silnik 900 z 127 kompletny z flansza i belka. interesuje mnie cana i czy byłby ktos chetny??

szkoda, że tak daleko ;/

Czyzby nikt nie był w stanie powiedziec mi ile moge za to dostac?

Moze jakies foty pogladowe zamiesc to wtedy da sie cosik zrobic ktory to rocznik budy ??

Fotka silnika
buda

Buda 88 ale papiery 87. fotke budy ma tylka taka teraz jest jeszcze wnetrze wyczyszczone i wyminiowane.

No właśnie, wiela byś chciał za ten moterek i klamoty do niego? bo możliwe że byłbym chętny... tylko jaki jest jego stan?

najpierw napisz czy ma to badania i oc i czy jezdzi pozniej mozna ustalic cenę

Oc jest płacone a przegladu od roku nie ma. Tak jak pisałem samochodzik do poskładania

rozumiem ze jest wsadzony silnik i napęd, wystarczy pomalowac budę i poskładać resztę gratów? ja za jeżdżącego swapa 1.3 dostałem 3000zł więc cudów się nie spodziewaj

edit: chcesz sprzedac go bez papierów?

[ wiadomość edytowana przez: markus-orange dnia 2008-04-13 11:57:09 ]

Buda jest goła po piaskowaniu do poskładania. zawiasu tez nie ma. Silnik na połce. interesuje mnie orientacyjna cena bo nie wiem czy opłaca sie to sprzedac w czesciach. Czyli silnik osobno i bude.

wystaw na allegro dla testu i się dowiesz.

wiecej jak 2000 raczej nie dostaniesz

Powiem tak ze interesuje mnie troszke wieksza cena. Za bude chciał bym jakies 1500zł za silnik 1000.

niestety nikt Ci nie da 2,5 kafla za auto a właściwie gołą karoserię i silnik do poskładania bez zawiasu itd.. ale powodzenia Ci życzę

Dar00 Bardzo dobrze cie rozumie i wiem o tym ze nie dostane takiej kaski za to. Tylko w moich oczach tyle to jest warte.

za całość może z 1k do 1.2 wyciągniesz ale nic więcej