[zlot]SUMMER CARS PARTY 2008 !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Summer Cars Party 2008. Jest to bez wątpienia największa impreza tuningowo - eventowa na Śląsku. Organizatorzy spodziewają się ponad 5 tysięcy niesamowicie szybkich i zabójczo pięknych aut z całej Polski. Prowadzić imprezę będzie Dominik Borkowicz z Radia Eska, a na scenie wystąpią czołowe gwiazdy sceny Klubowej w Polsce m.in. : Kalwi & Remi (www.kalwiremi.pl) oraz MBrother (www.mbrother.info). Nie zabraknie także lokalnych DJ-ów.

- ¼ mili z profesjonalnym pomiarem prędkości
(m.in.: Puchar ufundowany przez Prezydenta Miasta Katowice dla najszybszego auta)
- Najładniejsze Auto zlotu
- Pomiar głośności i systemu audio (najgłosniejsze Auto)
- Pomiar jakości audio
- Najniższe Auto
- Wybory najładniejszej uczestniczki imprezy

Dla zwiedzających dodatkowo m.in.:
- Japonia czyli najbardziej liczące się marki prosto z kraju kwitnącej wiśni!!
- STR8 Team
- Team Toyo czyli najlepsze opony do Tuningu!!!
- Car Audio & Wideo czyli Euro Watt w pełnej odsłonie !!
- TVP Silesia & Toyota Offroad Team
- Fiat & Peugeot
- Samochody oraz motory Policyjne !!!
- Najbardziej odjazdowe samochody Offroado-we czyli: Poland Trophy!!!

21-szy czerwca, Katowice - Lotnisko Muchowiec!
Więcej: www.summercarsparty.pl!
Summer Cars Party – stuningowana przyjemność!
After Party: Klub Fun City (Silesia City Center) – START 21.00

Kurde albo jestem już za stary albo nie podążam za swiatem ale jak tak przeczytałem ten plakat i całą te oprawę medialną to mam kilka pytań:
1. Co to sa za dejaje (didżeje)??? Nie słyszałem o nich nigdy
2. Co to jest Dominik Borkowicz???
3. Co to jest radio eska???
4. Co to jest "you can dance"???

Poza tym. Ta impreza wygląda mi raczej na pokazy stjunowanych hond, gólfów i innego plastiku...
Wiem, że może długo spędzam czas w garażu i mało oglądam tiwi ale jakoś nie pasuje mi harakter tej dżamprezy

spoko furiosus, obejrzysz sobie relacje naczelnego znawcy motoryzacji "miszcza TEDE" na tvn turbo i sie nauczysz o dejajach i innym badziewiu bo osobiscie to chyba szkoda czasu

Eska - takie radio, co to playlista w nim trwa godzinę i leci w kółko przez miesiąc, ale za to som w niej same najwienkrze pżeboje bierzoncego/minionego lata.

eska rock , Figórski i Wojewódzki ale ta impreza to niestety nie te klimaty ... ech

Cytat:
2008-06-11 15:54:46, Blady pisze:
eska rock , Figórski i Wojewódzki ale ta impreza to niestety nie te klimaty ... ech

Właśnie się dowiedziałem że w mieście L nad rzeką B eska rock przejęła częstotliwoś wa-wy. Jazda do pracy była przyjemniejsza...