[mk7] co kupic? blotnik -oryginal uzywka czy nowy zamiennik?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, mam pytanie do wszystkich co lepiej bedzie kupic?
potrzebuje dwa blotniki przod

czy brac:
* uzywane (np. w kolorze czerwonym za 100zl + wysylka) blotnik
* nowy zamiennik ( np. za 95zl + wysylka) blotnik zamiennik

Jeśli bym widział na własne oczy to bym kupił używany oryginał. a tak na allegro to nie wiem.

Cytat:
2009-06-19 21:47:17, PawBur pisze:
Jeśli bym widział na własne oczy to bym kupił używany oryginał.

Dokladnie to samo miałem zaproponować. Ja kiedyś kupiłem ten z allegro, no niby fajny. Długo na nim nie pojeździłem bo kupiłem wczesną wiosną, a pod koniec jesieni juz eska nie było.... Ja zauważyłem to, iź nie był idealnie wytłoczony. Nad kierunkowskazem była zbyt duża szczelina a tak pozatym to OK.

dokladnie tak samo mysle, uzywany nie wiadomo w jakim stanie (na fotkach wszystkiego nie widac) a zamiennik znow nie wiadomo jak jakosciowo wykonany

ale cos musze wybrac -i to jest najgorsze

Ja bym brał ten oryginał jeżeli jest jeszcze pod kolor to luks a zamienniki nie zawsze pasują idealnie szczególnie blacharskie

Jesli wymieniasz oba to i moze skusilbym sie na zamiennik. Bo jeden oryginal a drugi zamiennik to nie

Cytat:
2009-06-19 23:20:42, Seba pisze:
Jesli wymieniasz oba to i moze skusilbym sie na zamiennik. Bo jeden oryginal a drugi zamiennik to nie

likwiduje poszerzenia wiec wymieniam oba blotniki przod na seryjne, tylne reparaturki musze wstawiac na dwie strony i jesli nie uda mi sie uratowac to i prawe tylne drzwi bede musial kupic

jesli chodzi o przod to raczej nie bal bym sie zamiennikow, tawet jesli cos rudzieje to laczenie progu, albo odpryski na ranciku od kamieni spod kola. generalnie nic powaznego. a zamienniki jakie bywaja kazdy wie...

Cytat:
2009-06-20 01:55:10, zenq pisze:
jesli chodzi o przod to raczej nie bal bym sie zamiennikow, tawet jesli cos rudzieje to laczenie progu, albo odpryski na ranciku od kamieni spod kola. generalnie nic powaznego. a zamienniki jakie bywaja kazdy wie...

Dlatego napisalem,ze jesli 2 to ok,bo mialem kiedys zamiennik jedna szt a drugi oryginal - roznily sie dlugoscia rantu tego przy schodzeniu sie z maska.

Ja mam lewy błotnik i 4 drzwi do sprzedania,
błotnik 50 zł
drzwi sztuka po 50 zł

[ wiadomość edytowana przez: zeberko dnia 2009-06-21 10:07:00 ]

poszukaj lepiej używki ale orginał
niektóre nowe elementy są tragicznie wykonane