[BR][S] MegaSquirt 3.0 + 4 przepustnice 39mm ITB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W chwili zwatpienia kupilem takie tajle do osemki zeby zastapic gazniki i aparat zaplonowy. Ale poniewaz klasyczne zasilanie daje sie okielznac w fiatowym SOHCu to lezy i sie marnuje.

1. Mega Squirt, w pelni programowalny ECU, najpopularniejszy na swiecie zestaw do sterowania wtryskiem i zaplonem.
MegaSquirt
Kupiony w czesciach w USA, obecnie jest u Swietego i nie wiem na ile zlozony ale kompletny i cena bedzie odpowiednia do stanu prac. Zlozony kosztuje 400$ + clo i przesylka, sprzedam za polowe ceny - sa osoby na forum ktore moglyby pomoc uruchomic.

2. 4 osobne przepustnice z CBR 929 150KM (tzw. ITB) z wtryskami, wezami, regulatorem cisnienia paliwa, TPS etc. W sam raz do silnika 120-150KM, do wystrojenia Mega Squirtem. Do sprzedania za 150 lub dorzuce do MS'a za niecale 100.

Zestaw idealny do Rovera K, Fiat Fire i mnostwa innych silnikow od 1.0 do 1.6.
Sam MS moze posluzyc do konwersji gaznikowca na wtrysk, uzywa(l) go Krzemowy w 126, mial Jasin w Bisie itd.

możesz yapek zapodać foto przepustnic??? zapewne trzeba "wystrugać" pod nie kolektor??? chodzi mi po głowie taki zestaw od jakiegoś czasu...

Wrzuce po pracy bo mi ImageShack nie bangla przez proxy firmowe...

Yapek, a taka strone znasz?
http://prx.centrump2p.com/

Jak to mowia na allegro, real foto :

Dzieki Bart, nastepnym razem skorzystam.

Zaklepane

Kit MS (same czesci) kosztuje w stanach 180-250$ w zaleznosci od wersji procka i plytki, cena za to co sprzedaje (KIT + ITB) powiedzmy 580 PLN + przesylka, do dogadania.

Przepraszam wszystkich zainteresowanych ale rozmawialem ze Swietym, kolega ktory dla mnie sklada MSa i wyszlo ze On tez chce go kupic - z racji tego ze bral udzial w projekcie jestem mu winny pierwszenstwo. Tak samo bylo kiedys z Krzemowym

Poza tym moj zestaw to MS-I na plytce V3 (3.0) czyli stary procek na nowej plytce, z tego co widze jest juz MS3 a jak kupowalem to byl juz MS-II.

Wiec zostaja tylko przepustnice - cena 150 PLN do malej negocjacji.

Jak ktos chce kupic MS to polecam wyslanie komus znajomemu kto przyjezdza z US - oszczedzacie na przesylce, cle i Vat. Albo dogadac sie ze sprzedajacym na "prezent" lub fakture o limitowanej wartosci, na fakture jest chyba wiekszy limit, moze ktos pamieta jaki? Wtedy tez unikacie cla i Vat.

[ wiadomość edytowana przez: yapko dnia 2009-12-26 19:55:52 ]

Mozna zamknac temat.