| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() syncmasters100 LOB SYMPATYK OMEGA A CD Diamant/ ... sztabin | 2010-02-14 21:14:38 witam posiadam omege a 2.0l 115km
kupiłem kompletny silnik z senatora 3.0l 177km z skrzynią komputerem pełna elektryką silnika chciał bym to włożyć do auta może ktoś z was tego już dokonał. proszę o porady |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2010-02-14 22:38:20 niet tak fast
wuzek pod silnika zawias auta wal napedowy chlodnica i w piiipu dupereli (weze kabelki przewody) |
katanos LOB SYMPATYK MV6 Góra Kalwaria | 2010-02-15 10:47:04 Trzeba było kupić całe auto, teraz to będziesz się z tym pieścił za każdym razem gdy zabraknie Ci jakiejś pierdoły i szukał niewiadomo gdzie co bedzie powielało tylko koszty. Licz się z długim czasem pracy nad tym projektem.
Całe auto jako dawca = giełda części pod ręką. pozdrawiam i życzę wytrwałości |
![]() syncmasters100 LOB SYMPATYK OMEGA A CD Diamant/ ... sztabin | 2010-02-19 18:03:52 co do drobnych części to wszystko jest, silnik jest zamontowany na własnych sankach, stojący na palecie mógł by zostać odpalony bez problemu. kłopot tkwi w tym ze nikt nie zwrócił uwagi na sprzęgło, bo w tym modelu silnika jest hydrauliczne a u mnie w omie na linkę nie wiem jak to zgrać. wyjmowanie całego pedału i zastąpienie z senatora było by najłatwiejsze ale go nie posiadam. ciekawe czy ktoś z was orientuje się czy skrzynia i sprzęgło od silnika c20ne by pasowało do c30ne była by to o wiele łatwiejsza przeróbka niż cały pedał sprzęgła |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | 2010-02-20 10:02:31 z tego co mi się wydaje. to nie trzeba zmieniać pedału, tylko kupić łape do linki! i będzie OK!
U mnie wymieniliśmy z hydrauliki na linke i jest git! |