MotoNews.pl
3 Części do TRUCKA (75167/5) - PT

Części do TRUCKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy drzwi do trucka sa inne niz do zwyklego poldka? i to samo pytanie o maske.

Gdzie mozna kupic czesci do trucka '95 (uzywane)?

Drzwi od trucka są dłuższe (wyjątek to chyba wersja ROY) a maski takie same

jeżeli jest to truck 2 osobowy to są dłuższe drzwi.. a maska chyba jakaś na allegro była za 90 zł.. w kazdym razie maska jak każda inna caro... Natomiast ja mam dość duży problem mianowicie w swoim trucku 95 wymieniłem drzwi i mam Plusowskie (zaokrąglone klamki) ale nie moge nigdzie dostać wkładek do zamków tzn są ale razem ze stacyjką za 150zł a mnie osobiście stacyjka odpowiada. Może ktoś mi jest w stanie powiedzieć gdzie dostanę takie wkładki??

Raczej oficialnie nie dostaniesz w sklepie samych wkładek - widnieje to tylko z całym kpl ale nie 150 zeta tylko ok 120 brutto.

Chyba ze zagadasz bezposrednio do producenta, wiem tylko ze to jest firma z Łodzi.

hmm cały komplet?? 120 zeta w pupcie dla ładniejszego kluczyka do stacyjki no nie wytrzymam.... a może ktoś sie orientuje jak nazywa się ta firma.. zalezy mi w sumie na czasie bo głupio tak ze świadomością że auto jest otwarte

oki tutaj info dla ludzi prubujących dorobić klucze do wkładek z + Plusów .. nie ma problemu z dorobieniem czegos takiego... gostek który dorabia klucze (stoisko w biedronce) bez preoblemu mi dorobił w sumie 20 zł 18 zł klucz i 2 robocizna.. na podstawie wkładki... nie dajcie sie naciągać na stacyjki z immobileiserem aaa truck to taki złom ze szoda mówic... 1 czesc, 15 rodzajów.. z 3 gaźników złozylismy z kumplem 1 działający jak trzeba... (silnik AA 87.. buda 95) taki metalowy dupsik do regulacji linka gazu ---> przepustnica.. nie do dostania a jak juz jest nie pasuje.. koszmar... mam tylko nadzieje że jak zostnaie zrobiony to pomimo przedmuchów jak sam skurczybyk, będzie to wdzięczne autko

[ wiadomość edytowana przez: vespereq dnia 2004-12-29 23:25:31 ]

Cytat:
vespereq pisze:
... nie dajcie sie naciągać na stacyjki z immobileiserem

Jezeli mi sie dobrze wydaje to w truckach mozna bylo zapomniec o opcji - fabryczny immobilasier.

[ wiadomość edytowana przez: frezzer dnia 2004-12-30 00:26:54 ]

Z tego co wiem to w Trucku nie było silników AA.

Z tego co wiem to w 95r. nie było żadnego poldolota z silnikiem AA... no a ja tak mam .. buda caro, a silnik AA .. takieg go dostałem ostatnimi czasy dużo mu sie zmieniło.. dostał nowe drzwi (mam teraz fajne zaokrąglone klamki ) nową maske, burty z dziurami na pięsci zostały zamienione na aluminiowe.. i tak powolutku kroczek po kroczku dorprowadzany jest do stanu urzywalności a ten immobileiser wziol sie z tego ze nigdzie nie mogłem dostać samych wkładek do zamków.. każde ze stacyjką.. tylko dlatego ze to musiały być plusowskie wkładki.. naszczescie ten problem juz mam za sobą

Cy truck ze skrzyni 2,5 metra ma te samo podwozie co truk ze skrzynią 2 metry?

Cytat:
2005-03-01 17:43:09, LifeGuard pisze:

nie orientuje sie nikt? czy skrzynia 2,5m wejdzie na podwozie trucka od skrzyni 2m bez specjalnej ingerencji w podwodzie

szerokość chyba ta sama.. tylko będzie wystawało 0.5m?

Cytat:
2005-03-01 17:43:09, LifeGuard pisze:

A skąd! Rozstaw osi jest 30cm większy. Ze skrzynią 2m to jest Truck SB, z 2,5m Truck LB.

Cytat:
2005-03-05 12:38:52, Grzech pisze:
A skąd! Rozstaw osi jest 30cm większy. Ze skrzynią 2m to jest Truck SB, z 2,5m Truck LB.

No i to jest konkretna odpowiedź, dzieki Grzechu

Ja mam troche czesci do trucka. Silnik1,6wtrysk1punkt(do premontu ponad 300tys) skrzynia5,most(szeroki),wal(dlugi),komputer,burty,podloga,4 opony z felgami zimowe michasie stan 4+ rozmiar R14 185 94Q cena za jedno kolo 80zl
Mam jeszcze pare inych czzesci od tego modelu Polonez Truck 1,6iKAT po wypadku kabina zlom.Info na gg 4434504
dzieki pozdro