Wazne - prosz eo szybka odpowiedz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro jade do Wroclawia kupic Espero - juz pisalem we wczesniejszym teamacie - tylk nie sprawdizlem i mam pytanie - czy kazde Espero 1.5 ma wspomaganie?? wedlug tego co pisze na stronie to kazde Espero ma wspomaganie

Nie. Egzemplarze z 96 r. często nie posiadają wspomagania

wlasnie dzwonilem do wlasciciela - powiedzial ze nie ma . Ale za to ma klime i inne bajery - dlatego chyba go kupie. A mam takie pytanko - czy ciezko wam chodzi kierownica bez wspomagania??

Na starym forum było takie pytanie. Odpowiedzi były w stylu "Trochę lepiej od Poloneza"

Jednak warto by było wstawić wspomaganko

Pozdro.

Ty nie patrz na bajery! patrz na udogodnienia!
bez wspooooo??????
kurde poczekaj za chwilkę będziesz miał fuul
a najlepiej wyruszyć do holandii - tam kupisz zadbane, wypasione i zagazowane espero ( z wtryskiem))
za jakieś 60-70 procent ceny u nas
NIE ŚPIESZ SIĘ!
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-09-27 20:52:02, witoldnowak pisze:
Ty nie patrz na bajery! patrz na udogodnienia!
bez wspooooo??????
kurde poczekaj za chwilkę będziesz miał fuul
a najlepiej wyruszyć do holandii - tam kupisz zadbane, wypasione i zagazowane espero ( z wtryskiem))
za jakieś 60-70 procent ceny u nas
NIE ŚPIESZ SIĘ!
pozdrawiam wicio

I co zapłaci drugie tyle za akcyze i vat ?

juz troche sie rozgladam za Espero i to jest jedyne jakie jest godne kupna - w srode zaczynam studia i juz wtedy nie bede mial mozliwosci kupna autka.

Ja ma Esperaka bez wspomagania. Rocznik 96. Nie mam też klimy. Z bajerów tylko pełna elektryka. Kierownica chodzi znośnie. Ja nie mam problemów - 85 kg wagi i 183 cm wzrostu. Moja filigranowa małżonka 56 kg wagi (normalnie bo aktualnie ma jest w 8 miesiącu ciąży) też sobie światnie radzi i nie narzeka. Jeśli mogę doradzić to czy ze wspomaganiem czy bez to warto go kupić.

PS. Jeśli oczywiście stan całego samochodu nie bdzi zastrzeżeń.

Pozdrawiam

Miras.

PS. Napiszcie coś o światłach bo się denerwuję.

U mnie chodzi ciezko... ale to wina szerokosci opon, poprzedni wlasciciel wrzucil 195... wiec jestem prawie jak drugster ;D.

Po zmianie opon na normalne sprawa powinna wrocic do normy... ale da sie przekrecic w miejscu, szczegolnie moj ojciec, on to ma power w lapach, silka i te sprawy a ja biedny chudy jiujitsowiec swoja technika na kierownicy nic nie zrobie Przesadzam oczywiscie

Bez wspomagania tez jest ok

Zoltar! kolega zapytał o możliwości, a jakie są jego możliwości to ja nie wiem i nie pytałem
Dziś pojechałbym do holand zapłacić cło i akcyzę itd
wszystko zależy od możliwości
przecież ja nie zmuszam!
pozdrawiam wicio

Ale to bez sensu jest.

Bo takie Espero z opłatami wyszło by 25 tysięcy... A za taką sumę kupić Espero ?

Gdyby miało 150 konny silnik i kupe ulepszeń... To może .

Pozdro.

Zoltar!
ale Ty stukasz o oficjalnych możliwościach! a ja stukam o możliwościach!
pozdrawiam wicio

Heh Witku... To się nie zrozumieliśmy

Możliwości jest wiele. Ale Mcneo chyba takie coś nie zaintersuje

Pozdro.

a cena tego autka nie wiem czy pisalem to - 13 tys. I wlasciciel , bezwypadkowy, pelna elektryka , klima, abs , radio, - niestety nie ma wspomagania ale pomimo tego to mi sie wydaje ze warto go kupic

Bierz.

Poszukaj rdzy to jeszcze obniżysz cenę

Pozdro.

To ja wybieram:
bez szkoły
bez kasy
bez myślenia
bez PRZYSZŁOŚCI
pheh gupie było Zoltar
pozdro wicio

Oczywiście, że należy sprawdzić auto skrupulatnie przed zakupem. Ale początkowe info jest zachęcające.

Proszę nie bij Witku

Ja w swoim nie mam wspomagania. Ale jak miałbym wybierać między np. wspomaganiem a klimą i abs-em to bym wolał klimę.

Ten Esperak jest z jakiego rocznika ??

1.5 ktore mialy pelna opcje bez wspomagania byly cofane z niemczech... tylko DU wypuscilo samochod z silnikiem 1,5 ABS i KLIMA bez wspomagania swoja droga to porazka..

Moze bedzie wersja szwabska

a wlasnie co do klimy w 1.5 - mocno jest odczuwalny tam spadek mocy po włączeniu jej, dodam ze moj kuzyn ma fieste 1.8 Tdci (75KM) chodzi cudownie ale klima odbiera jej wigor