Sylwester klubowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie Panowie!!! Co robicie na sylwestra?? Moze cos razem wykombinujemy... (bo nie mam sie gdzie podziac). Prosze o propozycje

a może zrobimy imprezę w siedzibie klubu Konrad co ty na to?????

Cytat:
2003-12-11 19:25:16, Gadzio pisze:

znowu piłeś bimber???

Cytat:
2003-12-11 19:32:15, Konrad_P pisze:
Cytat:
2003-12-11 19:25:16, Gadzio pisze:

znowu piłeś bimber???

nie no co ty ja w pracy nie pije

a ja się piszę na spocik nawet w nocy ...

Zawsze można jakąś knajpę wynająć to koszt w granicach 300-400zł na 30 -40 osób to nie jest duży wydatek A zabawa mo że być naprawde świtna , ale to zależy ile osób się na to pisze P
pozdrawiam!

ja bym był za imprezka klubowa ale moze juz nie byc za duzo czasu na zorganizowanie lokalu i ludzi bo wiekszosc juz ma jakies plany pewnie

ja jestem optwarty na propozycje

no ja niestety odpadam.....

a ewentualnie ma ktos jak zorganizowac jakis lokal na tego sylwestra??

Cytat:
2003-12-12 13:45:54, Konrad_P pisze:
no ja niestety odpadam.....

z wami wapniakiami zawsze są same problemy, a żeby was tak korniki wpier*****

no to jak to ma sie odbyc to trza juz cos kombinowac ludziska
pisac wogole kto jest chetny

Cytat:
2003-12-13 22:04:35, NeW pisze:
no to jak to ma sie odbyc to trza juz cos kombinowac ludziska
pisac wogole kto jest chetny

jak coś to ja się piszę na to

ja nie mam zadnych konkretnych planow, wiec nowy rok z klubem bardzo by mi pasowal. Tylko zeby nie wyszlo tak jak z zalatwianiem busa na barbórke.....

Cytat:
2003-12-13 23:28:15, Kavon_jr pisze:
ja nie mam zadnych konkretnych planow, wiec nowy rok z klubem bardzo by mi pasowal. Tylko zeby nie wyszlo tak jak z zalatwianiem busa na barbórke.....

więc czas zacząc organizację od zaraz

Cytat:
2003-12-13 23:29:35, Gadzio pisze:
Cytat:

Tylko pamietaj !! Jedziemy przepisowo, na okraglo, bez poslizgow i bez zbyt glebokich cięć....

No i jak idzie z tym Waszym "mysleniem"??

Myślę że to jest bardzo dobry pomysł . Ja też narazie nie mam planów więc jestem chętny. Jeśli chodzi o miejsce to spróbuje załatwić coś w stylu wynajęcia sali w szkole podstawowej ale musimy się wtedy zorganizować ze wszystkim. Jak naprawde jesteście chętni to prosiłbym o listę zainteresowanych wtedy będziemy coś załatwiać.

Cytat:
2003-12-14 00:33:48, Kavon_jr pisze:
Cytat:
2003-12-13 23:29:35, Gadzio pisze:
Cytat:

Tylko pamietaj !! Jedziemy przepisowo, na okraglo, bez poslizgow i bez zbyt glebokich cięć....

no wiadomo po ostatniej takiej jeździe sam serwis miał problem z usunięciem usterki

jak juz pisalem ja jestem chetny