Szukam ADRESU.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich Miłośników Bestii
w bliskiej przyszłości czeka mnie wymiana rozrządu no i korzystając z okazji zlikwidowanie wycieku. Na razie jest kilka potencjalnych jego przyczyn, w znalezieniu których pomogło mi także Forum!
Jednakże zanim to nastąpi ośmielę się zwrócić o pomoc.

Dotychczasowe doświadczenia wyniesione ze współpracy z mechanikami napawają mnie obawą odnośnie rzetelnego wykonania ww. pracy oraz szczerze mówiąc nie lubie jak ktoś bez 'serca' leczy Omegę.
Stąd też moja proźba do Was o pomoc.
Jestem z Warszawy i jeśli Ktoś mógłby polecić mechanika z Wawy lub okolicy, podchodzącego do tematu uczciwie i fachowo ...... proszę o info.

Jak sądzę to dość cenna informacja, niejednokrotnie żmudnie zdobyta .... więc może skuszę Browarkiem

ps: a swoją drogą, czy jest jakiś ulubiony napój Wybranych

Witam
rasek zapraszam do Żyrardowa mam niedaleko mechanika bardzo żetelny i nie drogi robie u niego wszystko polecam koleś jest z międzyborka pozdrawiam

Cześć rasek, omega automat to trochę mało na temat twojej omy, a co do pomocy to nie ma sprawy i bez browarku, przecież za kółkiem nie ma mowy o spożywaniu. Jeśli chcesz, możemy się gdzieś spiknąć, daj znać na maila.
Pozdr, Janusz

Bardzo Wam dziękuję za okazaną pomoc
Widzę, że mój ból znalazł zrozumienie

Pozwolę sobie jakby co udać się bezpośrednio na priv'a odnośnie konkretów.
Miłego dnia !!

To Wam tylko napiszę, że na Janusza można liczyć
ale do kogo te słowa ...... przecież wiecie !!!

W każdym razie miło było pogawędzić, poznać, wypić ,
no i oczywiście mojej Bestyjce miło było spotkać młodszą siostrę/brata (??)
Dzięki za help i jakby co to trzymam za słowo w razie kontaktu z Twoim warsztatem

nadałam juz temat ale jezeli znacie kogoś, dobrego no i w miare taniego do polerki, zakonserwowania i wylakierowania blachy całego auto to proszę o telefon, adres. woj WLKP najlepiej okolice Poznania.

pozdrDECA

A czy ktoś z Was ma jakiekolwiek doświadczenie z warsztatem na Omulewskiej??
Robią tylko mechanikę i elektrykę i oczywiście tylko Opla.

Pozdrawiam