| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2004-04-01 18:53:51 Witam wszystkich Miłośników Bestii w bliskiej przyszłości czeka mnie wymiana rozrządu no i korzystając z okazji zlikwidowanie wycieku. Na razie jest kilka potencjalnych jego przyczyn, w znalezieniu których pomogło mi także Forum! Jednakże zanim to nastąpi ośmielę się zwrócić o pomoc. Dotychczasowe doświadczenia wyniesione ze współpracy z mechanikami napawają mnie obawą odnośnie rzetelnego wykonania ww. pracy oraz szczerze mówiąc nie lubie jak ktoś bez 'serca' leczy Omegę. Stąd też moja proźba do Was o pomoc. Jestem z Warszawy i jeśli Ktoś mógłby polecić mechanika z Wawy lub okolicy, podchodzącego do tematu uczciwie i fachowo ...... proszę o info. Jak sądzę to dość cenna informacja, niejednokrotnie żmudnie zdobyta .... więc może skuszę Browarkiem ps: a swoją drogą, czy jest jakiś ulubiony napój Wybranych |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-04-01 21:05:51 Cześć rasek, omega automat to trochę mało na temat twojej omy, a co do pomocy to nie ma sprawy i bez browarku, przecież za kółkiem nie ma mowy o spożywaniu. Jeśli chcesz, możemy się gdzieś spiknąć, daj znać na maila.
Pozdr, Janusz |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2004-04-02 10:29:23 Bardzo Wam dziękuję za okazaną pomoc Widzę, że mój ból znalazł zrozumienie Pozwolę sobie jakby co udać się bezpośrednio na priv'a odnośnie konkretów. Miłego dnia !! |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2004-04-06 17:31:09 To Wam tylko napiszę, że na Janusza można liczyć ale do kogo te słowa ...... przecież wiecie !!! W każdym razie miło było pogawędzić, poznać, wypić no i oczywiście mojej Bestyjce miło było spotkać młodszą siostrę/brata (??) Dzięki za help i jakby co to trzymam za słowo w razie kontaktu z Twoim warsztatem |
deca DEADSOUL Astrina Poznań/Swarzędz | 2004-04-12 15:29:18 nadałam juz temat ale jezeli znacie kogoś, dobrego no i w miare taniego do polerki, zakonserwowania i wylakierowania blachy całego auto to proszę o telefon, adres. woj WLKP najlepiej okolice Poznania. pozdrDECA |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2004-04-16 11:19:05 A czy ktoś z Was ma jakiekolwiek doświadczenie z warsztatem na Omulewskiej??
Robią tylko mechanikę i elektrykę i oczywiście tylko Opla. Pozdrawiam |